Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

247 omdömen
Utmärkt
 
134
Väldigt bra
 
78
Bra
 
27
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-08-25

av Jimmy M

Underbart

Underbart hotell med den mest fantastiska personalen. Dom fick oss o känna oss som hemma.nära till stranden där vi provade på vindsurfing. Nära till lokala butiker samt 10min promenad till en stor supermarket.

 
2018-10-16

av Trek820221

Fru

Ett trivsamt familjehotell som var väldigt välstädat. Personalen var trevlig och ville alltid vårt bästa. Frukosten helt ok, en trevlig poolbar med hyfsade priser som var öppen från kl 10,00 till 01,00 även på lågsäsong. Kan mycket väl åka tillbaka.

 
2018-07-31

av Lillaloon Sundsvall, Sverige

Inte mer än godkänt

Jag åkte med mina två tonåringar och hade bokar ett dubbelrum. Rummet var väldigt litet med en dubbelsäng på ingångsplan och en trätrappa upp till ett sovloft där det fanns två enkelsängar. Litet o enkelt men rent och fräscht. Vi hade förbokat frukost och middag. Frukosten var värd pengarna men inte middagen. Gå istället till en av de närliggande restaurangerna tex Ideal. Poolbaren på hotellet har ok snackfood men är dyr och man får vänta LÄNGE på mat och på att få beställa. Poolen är fin med ett trädäck runt samt ett relativt stor gräsmatta med solstolar till. Man kan med en liten promenad genom ett annat hotellområde nå stranden som har klappersten. Ta med badskor! Ganska strömt o vågigt i vattnet så det är inget för småbarn och icke simkunniga! Hyfsat ställe men är mycket tveksam om jag skulle åka tillbaka dit🤔

 
2017-10-06

av fyrabarnsmamma18 Kalix, Sverige

Endast för avkoppling!

Bodde på hotellet med min mamma, vilket var helt ok om man är där för att ta det lugnt. Det förekommer dock flygtrafik rätt ofta som kan vara störande. Rummet var rent och fräscht, sängarna var väldigt hårda, när jag vaknade varje morgon kändes det som om jag fått stryk, kroppen värkte, men detta åtgärdades med massage som jag beställde upp på rummet. Frukosten var tråkig, för det som vill kunna äta sig mätt på nyttigheter är den ej att rekommendera. Personalen i receptionen var mycket trevliga. Personalen vid poolbaren ignorerade oss flera gånger när vi ville beställa, fick vänta i en halvtimme innan vi fick beställa, detta hände flera gånger, och då fanns det tre personal som jobbade och knappt någon gäst. En av personalen satt bara med sin telefon. Klagade i receptionen över detta dåliga bemötande, vilket ledde till att de bemötandet blev ännu sämre. Vi fick gå på andra restauranger för att äta lunch och middag. Besöker ej detta hotell igen.

 
2017-09-20

av Mary H

Fantastisk avkoppling

Jag och maken spenderade en vecka här förra veckan. Lagom stort, familjeägt hotell med allt man behöver. Personalen är supervänlig och hjälpsam. Rent och fräscht. Maten helt ok! 3 minuters promenad till stranden. Lugnt och skönt. Perfekt om man åker utan barn och inte gärna vill ha en massa plask och skrik. Vi åker tillbaks nästa år!