Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

2464 omdömen
Utmärkt
 
1258
Väldigt bra
 
770
Bra
 
275
Mindre bra
 
104
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2022-09-07

av fegertz

Fantastiskt hotel - Fantastisk personal

Precis som alla Electra Hotels i Grekland är detta hotell fantastiskt. Personalen är dessutom hotellets främsta tillgång.... Maten är otroligt bra och mitt personliga tips är att prova allting som finns på buffen!

 
2022-08-29

av 563anitao

Poolkatastrof

Bra mat, utmärkt Wifi som täckte bra. Fint rum med utmärkt a/c. Poolen dock var katastrof, trots förbud mot att använda luftmadrass och andra leksaker så var det fullt av dom, ungar och vuxna som härjade något enormt. Klagade i receptionen utan att dom gjorde något åt detta. Badvakten brydde sig inte ett dugg utan satt med näsan ner i sin mobil. Pga av detta så var det sista gången jag åker dit.

 
2022-08-28

av michaelbuick

Bra hotel men...

Härligt hotel med bra mat, personal, läge och rum. Dock var poolområdet en katastrof. Gick inte att ta en lugn simtur i poolen. Full med barn och vuxna som kastar boll eller spelar racketboll. Luftmadrasser överallt och ungar som dyker direkt på en. Badvakten brydde sig överhuvudtaget.

 
2022-06-22

av joakimw266

Lugnt och avkopplande

Vi reste med barn 16, 18 år och bodde i två rum vilket var bra. Rummen var lagom stora och vi hade dusch, bokade havsutsikt. Rummen var fräscha och städades varje dag. Hela hotellet var rent och mycket personal. 4 st restauranger som hade väldigt god mat och barerna blandade goda drinkar. Det var inte många familjer med små barn utan många äldre par. Runt poolen och på stranden fanns alltid solsängar lediga. På kvällarna var det för det mesta uppträde på scenen. I källaren finns gym, spa och massage. Taxi till Rhodos stad kostade ca: 200 kr och buss från hotellet ToR ca: 80 kr/pers. Vi hade en avkopplande vecka och kan rekommendera detta hotell. Tänk på att medelåldern är ganska hög så inget för barnfamiljer.

 
2021-09-27

av Liridona A

Är inte värt det.

Vid ankomst till hotellet fick vi betala en viss skatt för nedskräpning vilket vi inte fick någon information om innan. Maten är helt ok men inte någon särskild utmärkelse. Påfyllning av minibaren och kaffe på rummet ingick inte. Rena handdukar fick man fråga efter själv, till slut gick jag och köpte egna extra handdukar. Alldeles för mycket störningar av flyg, något vi fick veta under bokningen men ganska överdrivet dock, även fast det är ett så litet flygplats. Hade detta informerats innan hade jag aldrig åkt, jag har stött på bättre hotell med mer erbjudande vid all inclusive.