Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 162 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget och personalen samt städningen
-
Märklig design i rummen, ingen garderob, kläderna hängas upp på ställning i taket. Ingen plats för våta handdukar och badkläder. Glasdörr mellan toa och badrum! Konstigt! Stort plus för jättetrevlig personal!

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-14


7 av 10

+
Barnvänligt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


9 av 10

+
Läget vid stranden och hur personalen bemötte oss.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-04


3 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-31


3 av 10

+
Pizzan vid poolen
-
Bilderna stämde inte alls överens med verkligenheten, sunkiga rum förutom dom nybyggda. Väldigt lyhört hörde grannarna under nätterna. Få solstolar fanns inte till alla gäster

Bekräftad gäst: 2022-08-28


6 av 10

+
Personalens service samt närheten till havet
-
Vi fick bo i den gamla delan där sängarna inte alls såg ut som på bilderna och var mycket hårda och fjädrarna kändes igenom samt att dörren till korridoren inte var ljudisolerad eller slöt tätt så det lät som att alla som passerade utanför dörren var i vårt rum. Wi-Fi fungerade knappt

Bekräftad gäst: 2022-08-25


7 av 10

+
Läget vid stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-08-03


9 av 10

+
Närheten till havet & fin pool. Vänlig & hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

2466 omdömen
Utmärkt
 
1357
Väldigt bra
 
697
Bra
 
289
Mindre bra
 
82
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2022-09-03

av isakelis12 Skinnskatteberg, Sverige

En toppen vecka på Awra beach

Åkte tillsammans med vuxna barn och flickvänner. Fina rum, dock något åldrade. Bästa allinclusive maten vi någon sin haft. Itillägg gyros, stenugns bakad pizza, sallader och pasta hela dagarna vid poolen. Goda drinkar, ok öl och vin. Otroligt rent och välstädat överallt. Men det bästa med Awra var all trevlig personal som servade en med stora leenden. Åker gärna tillbaka hit igen. Tack alla på Awra för en fantastisk vecka!!

 
2022-08-27

av Pernilla J

Bra hotell!

Andra gången vi var där. Bra hotell! Trevlig personal! Bästa maten lunchrestaurangen! Bästa bemötande är i snackbar där finns allt att äta har du barn kommer det finns allt och lite till där! Maria och Katerina som jobbar i snackbar fixade det mesta så tacksam när våran son är inom NPF! Vi kommer tillbaka.

 
2022-08-09

av natalie k

10/10 vistelse med roliga och härliga aktiviteter på hotellet tack vare ett underbart animation team!

Ett jättemysigt och jättefräscht hotel med ett underbart animation team. Stort tack till Evelina, Filip, Tomas, Chloe och en till tjej vars namn jag tyvärr har glömt😅 Tack även till Kiriakos och Ivanka som tillsammans med animation teamet förgyllde vår vistelse på hotellet. Alltid lika glada och trevliga samt inkluderade så många som möjligt i alla aktiviteter! Vi var ett gäng på 18 personer och inte ett enda klagomål från någon.

 
2022-08-07

av 243haraldb

Tyvärr, ses inte igen.

Hotellet är rätt litet, så att förvänta sig ett större poolområde är kanske svårt. Rätt stökigt kring poolen med hög musik bitvis. Läget vid havet är toppen, men många solstolar är trasiga. Stenstrand, köp badskor dag ett! Rummen- vi bodde i den äldsta delen (601). Hårda sängar, bristfällig (ingen) ventilation på toaletten. Gammalt och slitet. Ok AC. Ingen torkställning på balkongen, och en utsikt som inte direkt var upplyftande..se bild! Alldeles för få eluttag. För att ladda sina enheter får man dra ur lampornas stickproppar. Avsaknaden på nyckelkort- en nyckel/rum, gör vardagslogistiken utmanande för en familj. Mat- frukosten har det mesta. Jag hade faktiskt förhoppningar på hygglig mat men insåg ett fort att de förväntningarna grusades. Trevlig personal som gör sitt bästa. Alltid glada. Rycker ibland tallriken ifrån en dock, lite väl snabba. Lunch- snackbaren på stranden bästa valet. Sallad, gyros och pizza. Snabbt, gott, nära . Middag- Med rummen är detta hotellets svagaste kort. Temabuffé- säkert kul tanke men inte applicerbart när kunskapen saknas i köket. Kinesiskt, grekiskt, mexikanskt. Funkar inte. Man måste krydda betydligt mer, ge grytor mer tid att koka och bli möra. Maten saknar kryddor, ge oss mynta, citron, vitlök, chili! en temakväll med kött innebär att man står och skär tjocka och torra skivor av stekar, plus nån inälvsmat av lamm. Okokt ris som simmar i vatten på kinesiska buffén och i allmänhet hårdstekt kött. Fräsch salladsbuffé, det är räddningen på middagarna. Åt endast sallad lunch/middag i en vecka 🙈 Desserter- som alltid på all inclusive, man satsar på kvantitet istället för kvalitet. Sött, syntetiskt och prefabricerat. Dryckesutbud- rosévinet drickbart mer eller mindre, övriga nej. Ölen funkar. Drinkarna som ingår i allmänhet väldigt söta och obalanserade. Handduksutlämning tre dagar/veck vid poolen, men de verkar ta slut för de finns inte tillgängliga under den tid som anges. Jag ger hotellet 3/5, mest tack vare personalen och läget, men maten och rummen var en besvikelse.

 
2022-07-22

av Sam B Rhodos stad, Grekland

Bra hotell

Fantastiskt läge och utsikt Allt är bra men det mest fantastiska är personalen som leds av chefen /Kostas/ , de jobbar hela tiden med leende ansikten och försöker möta alla gästers önskemålی Bra aktivitetsteam Tack Avra ​​Hotel för denna underbara vecka