Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 104 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget vid havet Allt fanns som man kunde önska Mycket bra bemötande
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


7 av 10

+
-
Maten var ganska smaklös

Bekräftad gäst: 2022-05-08


8 av 10

+
Trodde maten skulle vara godare dom måste våga krydda lite mer. Utbudet ok. Smaken nja.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-08


5 av 10

+
Närheten till havet och Rhodos stad. Vänlig personal.
-
Rummet vi fick hade balkong mot en betongvägg. Spring i korridorena ett par nätter av festande undommar

Bekräftad gäst: 2022-05-02


6 av 10

+
nära flygplatsen, snackbarerna med varierat utbud, trevlig personal, rent och snyggt, bra städning. fina rum
-

Bekräftad gäst: 2022-04-24


10 av 10

+
Att det låg vid havet
-

Bekräftad gäst: 2022-04-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-18


9 av 10

+
Servicen och läget
-

Bekräftad gäst: 2022-04-18


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-01


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

2251 omdömen
Utmärkt
 
1219
Väldigt bra
 
643
Bra
 
273
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2022-05-14

av isabelleaW2676PX

Helt perfekt!

Vi fick först ett rum i den äldre delen, som vi sedan fick bytt till ett i den nya delen som var sååå mycket bättre så kan ni boka det så gör det! Annars har hela veckans vistelse varit helt perfekt! Egen strand, så god lunch i två olika restauranger och bar med massa olika drycker. Framförallt har personalen varit helt fantastisk, så givmilda och service utöver det vanliga. Mat och dryck har varit så bra hela veckan och personalen fantastisk!

 
2022-04-19

av Tasso G

Trevligt familjehotell med god mat och perfekt läge.

Supernöjda med vår vistelse. Läget är helt perfekt med egen strand och bara 10 min till Rhodos stad med bil/buss. Bra variation på maten och stort utbud på dricka och efterrätter. Ett stort plus för den grekiska och italienska "tavernan" nere vid stranden som är öppen mellan 11.30 - 17.30, bara att gå och ta en pizzabit eller gyros när man är sugen Personalen är jättetrevliga och chefskocken Kostas är ute och pratar med gästerna och är mån om att det serveras bra mat.

 
2021-11-06

av sandrawO6059TE

Ljuvliga Avra Beach!

Hotellets läge är magiskt! Att kunna gå från bad i poolen direkt till lek i havet utan att behöva korsa några vägar är fantastiskt. Att sitta vid baren och blicka direkt ut över havet är så rogivande. Personalen på hotellet är i toppklass och så himla serviceminded. Alltid behjälpliga och med ett leende på läpparna. Maten var väldigt god och utbudet var varierande varje dag. Busshållsplats fanns precis utanför hotellet som gjorde det enkelt att ta sig in till Rhodos stad på kort tid. Vi bodde i ett rum i bungalowdelen vilket var väldigt bra då det var uppdelat i två avdelningar med en dubbelsäng i ena delen samt två enkelsängar i andra delen. Vi är mycket nöjda med hotellet och kan varmt rekommendera det!

 
2021-07-03

av murphyolog Almvik, Sverige

Avra Beach

Fantastiskt läge! Bra service! Varierande mat! Närhet till havet! Rummen i den nya delen är att föredra. Vi hade underbar utsikt över medelhavet. Fantastik solnedgång! Klappersten på stranden. Skönt om man inte gillar sand. Åker gärna igen!

 
2019-11-02

av piareiman

Avkopplande toppenvecka på Avra !

Vissa rum ligger nära bilväg så är man känslig för det bör man boka ett rum mot stranden. Vi fick väldigt bra service från både Petra/Airtours och från personalen på hotellet (Ranja & Kostas) och fick ett rum med bättre läge utan knorr och problem. Mjukare kudde trollades fram med ett leende på läpparna. Maten var jättebra! Mycket att välja på, fräscha råvaror, varje kväll alltid olika alternativ kött, fisk, fågel etc Mycket grönsaker och massvis av desserter. Extra varmt TACK till restaurangchefen och masterchef för den smarriga Saganaki-osten som trollades fram. Väldigt väldigt bra bemötande generellt från all personal i restaurangen. Dricka, mat, snacks etc 24/7!! SPA avdelningen var en positiv överraskning, väldigt rent och fräscht, bra utbud av behandlingar, supertrevlig personal varje gång!!! Extra stor eloge till Frida, Katerina, Maria och Mrs SPA-manager (missade namnet tyvärr). Väldigt bra handlag, hög service nivå och professionellt bemötande. Cretan Massage kan VARMT REKOMMENDERAS det enda man kunde önska sig var att man hade första behandlingen tidigare i veckan så hade man kunnat klämma in mer. Läget var helt perfekt PÅ stranden! Generellt är hotellet superfräscht och jätterent hela tiden. Rummet skulle behöva lite renovering för att klassas som 4 stjärnor. Allt annat i hotellet helt klart 4 stjärnor. Vi kommer att återvända helt klart och ser fram emot detta!!