Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 198 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-01


8 av 10

+
Helt klart personalen! Otroligt trevliga, framförallt dom som jobbade i baren samt deras food & beverage manager.
-

Bekräftad gäst: 2021-08-23


9 av 10

+
Nära till havet Härlig havsutsikt Fräscht Bra urval i buffén
-
Tråkigt med ockuperade solstolar och parasoll redan i gryningen trots att man runt kl 8 tog bort handdukar som låg på tomma platser Man såg till att vara på plats kl 8 för att sen avlägsna sig

Bekräftad gäst: 2021-08-23


9 av 10

+
Närheten till strand
-
Fler parasoll.

Bekräftad gäst: 2021-08-16


7 av 10

+
nära till havet
-
antal solsängar och parasoll måste bli fler så det räcker till alla

Bekräftad gäst: 2021-08-08


8 av 10

+
Rummen var enkla men bra och fräscha. Eftersom vi hade avresa kl 20 på kvällen köpte vi till ett rum den dagen, det fungerade bra, men den standarden var mycket lägre. Viktigt att det inte hade varit ett sådant rum vi fått för veckan, betydligt mindre och riktigt gammalt badrum.
-
Maten. De mindre serveringarna på stranden var mycket bra, den stora matsalens lunch och middag väldigt tråkig med dåligt kött, tråkig fisk och kyckling. Fräscha grönsaker men såklart exakt samma lunch och middag i en vecka. Sista gången med all inclusive för oss.

Bekräftad gäst: 2021-07-29


8 av 10

+
Mat och trevlig personal och fint utsikt
-
Renovera rum de jätte gammal

Bekräftad gäst: 2021-07-28


8 av 10

+
Nära stranden.
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


3 av 10

+
Placering
-
Städning, mat

Bekräftad gäst: 2021-07-25


8 av 10

+
Restaurangdelarna
-
Maten, drycken och stranden

Bekräftad gäst: 2021-07-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

2139 omdömen
Utmärkt
 
1135
Väldigt bra
 
632
Bra
 
265
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2021-07-03

av murphyolog Almvik, Sverige

Avra Beach

Fantastiskt läge! Bra service! Varierande mat! Närhet till havet! Rummen i den nya delen är att föredra. Vi hade underbar utsikt över medelhavet. Fantastik solnedgång! Klappersten på stranden. Skönt om man inte gillar sand. Åker gärna igen!

 
2019-11-02

av piareiman

Avkopplande toppenvecka på Avra !

Vissa rum ligger nära bilväg så är man känslig för det bör man boka ett rum mot stranden. Vi fick väldigt bra service från både Petra/Airtours och från personalen på hotellet (Ranja & Kostas) och fick ett rum med bättre läge utan knorr och problem. Mjukare kudde trollades fram med ett leende på läpparna. Maten var jättebra! Mycket att välja på, fräscha råvaror, varje kväll alltid olika alternativ kött, fisk, fågel etc Mycket grönsaker och massvis av desserter. Extra varmt TACK till restaurangchefen och masterchef för den smarriga Saganaki-osten som trollades fram. Väldigt väldigt bra bemötande generellt från all personal i restaurangen. Dricka, mat, snacks etc 24/7!! SPA avdelningen var en positiv överraskning, väldigt rent och fräscht, bra utbud av behandlingar, supertrevlig personal varje gång!!! Extra stor eloge till Frida, Katerina, Maria och Mrs SPA-manager (missade namnet tyvärr). Väldigt bra handlag, hög service nivå och professionellt bemötande. Cretan Massage kan VARMT REKOMMENDERAS det enda man kunde önska sig var att man hade första behandlingen tidigare i veckan så hade man kunnat klämma in mer. Läget var helt perfekt PÅ stranden! Generellt är hotellet superfräscht och jätterent hela tiden. Rummet skulle behöva lite renovering för att klassas som 4 stjärnor. Allt annat i hotellet helt klart 4 stjärnor. Vi kommer att återvända helt klart och ser fram emot detta!!

 
2019-10-11

av MagnusHidevik Götene, Sverige

Underbar vecka

Vi var två par som tillbringade en underbar vecka på Avra i slutet av september. Vädret var kanon, personalen otroligt trevlig och serviceminded, maten riktigt smakrik, varierad och god för att vara all inclusive och hotellet fräscht och städat. Det fanns flera bra små snacksbarer att välja mellan med goda tilltugg ifall man mot förmodan skulle lyckas bli hungrig mellan de väl tilltagna bufféerna. Drinklistan fungerade väl och vad man än bad om löste bartendern det med ett leende. Poolen och hotellområdet var trevligt utformade med en härlig stämning som teamet skapade. Trots allt positivt jag redan lyft fram så är nog närheten till stranden det absolut bästa. 5 steg från strandbaren så står man i havet och vid kvällsmiddagen har man vågornas skvalp bara några meter från bordet. Vår vecka kunde inte bli bättre och vi kommer garanterat att återvända till Avra beach.

 
2019-10-05

av Ralph W Teneriffa, Spanien

Ett bra all inklusive hotell

Vi var här 2 veckor under sk.lågsäsong. Vi upplevde ändock att det var mycket folk. Ett hotell som har många toppar och annat som kanske inte är lika bra. Låt oss börja med rummen . Vi hade 206. Trångt. Ganska slitet. Bra aircon. Lågt i tak dusch. Hyfsad säng. Ända facilitet är kylskåp. Fön o tv. Tv dock med svt1 och tv4. Bra städning. Lär finnas bättre rum. Vi ändock nöjda. Utsikt mot bakgård och havet. Bara att välja vad att titta på. Totalt mycket vänlig och hjälpsam personal. Hög standard på städning av allmänna ytor. Bra mat i buffeform, alla måltider. Bra hygien. Typ salladen hålls riktigt kall. Bra. Finns även snackbar stor del av dag med typ pizzabitar, kebabrulle. Våfflor, glass o kakor nästan hela dagen. Vad mer kan du begära.... Stranden är på hotellet, stenstrand av "slipad" Sten. Gott om ytor, i alla fall under lågsäsong. Vi återkommer gjärna....

 
2019-09-26

av Putteobirgitta

Trivsam resort intill havet

Mycket trevlig resort med ett otroligt vänligt bemötande från all personal. Perfekt läge vid havet, snyggt och rent överallt och jättegod mat. Årets nyhet - utomhusserveringen vid havskanten var en hit. Häriga luncher kan ätas där i form av pizza, gyros eller pasta.