Kundomdömen om Akti Imperial Deluxe Resort & Spa Dolce by Wyndham

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1686 omdömen
Utmärkt
 
929
Väldigt bra
 
404
Bra
 
189
Mindre bra
 
77
Underkänt
 
87

5 senaste omdömen

2022-10-24

av 528annchristinew

Hög ljudnåva och myvket bullrigt hotell

Detta är definitivt inget 5-stjärnigt hotell. Så hög och bullrig nivå både på rummen och i hotellets olika lokaler. Väggarna på hotellrummet kändes som de var gjort av papper. Man hörde minsta steg ute i korridoren.Konstigt också att det var en skjutbar glasdörr in till toaletten / badrummet. Har aldrig upplevt detta på något hotell tidigare. Det var dessutom väldigt lyhört så ingen "privacy" där inte. Samma i de offentliga toaletterna på hotellet, de gick inte att låsa. Nivån i matsalen var så hög av allt buller, spring och prat så vi satt oftast ute på terassen och åt. Likaså i den stora bardelen. Inget hotell för de som upplever problem med sin hörsel. Tema restaurangerna var ett skämt. Det var ingen separat restaurang som servade tema mat utan en del av lokalen vid baren vid poolen. Upplyst och jättetråkig. Personalen stressade oss och sprang mest och ville plocka bort tallrikarna innan vi ens ätit upp vår mat. Maten var dessutom inget speciellt utan fanns även i den stora huvudrestaurangen. En stor besvikelse. Sängarna var jättehårda och dubbelsängen som de kallar den, var en enda stor säng. När min man vände sig så rörde sig även min säng. Vi fick inte varsitt täcke utan delade på ett stort täcke vilket är väldigt irriterande när man ska sova. Precis som någon skriver så fanns det inte parasoll till många solstolar. Något för hotellet att kanske ändra på. Personalen upplevde vi som trevliga och bemötte oss vänligt och det var väl det enda positiva. Dessutom som plåster på såren så blev hela vår familj smittad av Covid-19 på vår vistelse där.

 
2022-08-21

av 802swe123

Bullrigaste hotellrummen jag bott på

Långt ifrån ett 5 star hotell. Har aldrig tidigare bott på ett sådant bullrigt hotell. Rummen är tysta i sig och hyffsat fräscha men går någon i korridorerna utanför så ekar det in i varje rum så det knappt går att sova eller vistas i rummet. Varje morgon vaknar barn och springer i korridorerna och lever om. Jag tänkte när jag tidigare läst recensioner om ljudnivån på detta hotell att dom överdriver säker eller är känsliga men så fel jag hade. Det är olidligt. I övrigt är hotellet fräscht och maten i beach restaurangerna riktigt bra. Skulle dom gjort något åt ljudnivåerna hade hotellet fått mycket bättre betyg men oavsett så är det aldrig ett 5 star hotell hur dom än räknar.

 
2022-08-19

av 870bar_g Göteborg, Sverige

Mycket låg standard!

Detta är definitivt inget femstjärnigt hotell. Skall rada upp våra erfarenheter beträffande detta hotell. 1. Väldigt mycket spring på mornarna i korridorerna, oftast barn som springer och skriker, man blir väckt exakt varje morgon. Likaså under natten, vuxna som återvänder från kvällsunderhållningen sjunger och utför väsen i korridorerna. 2. Föreligger inte parasoll intill alla solstolar, oftast blir man utan. Det största problemet är dock att få en plats vid poolen. För detta behöver man ställa klockan vid 05:30. 3. Vi önskade ta med oss frukt och kakor från restaurangen till rummet, ansvarig personal med hörsnäcka i örat skällde ut oss och hotade med att böta oss med 50 euro om vi gör om detta. 4. Maten på restaurangen är densamma dag in dag ut, ingen variation alls. Rester som blir kvar ser man dagen efter men en mindre touch av förändring. Vi fick äta ute trots att all inclusive konceptet. Man nämner att restaurangen är ”ultra all inclusive”, nattetid finns det enbart frukt och en icke färsk sandwich tillhands. 5. Hotellrummet är under standarden, gammalt och smutsigt badkar. Slarvstäd utförs dagligen. 6. Nästintill omöjligt att simma i poolen, det kastas boll från alla håll och kanter, både vuxna och barn. Inget varsamt spelande är det inte heller. Man blir träffad av bollen gånger flera. Det positiva med hotellet var, utöver restaurang ansvarig som skällde på oss, all annan service personal som varit väldigt trevliga och alltid bemött oss med ett leende på läpparna.

 
2021-10-01

av irismC2131AT

Akti imperial

Dessa 5 stjärnor dom har fått går nog enligt metaxa skalan 12 stjärnor är bäst därför har dom bara fått 5 stjärnor, vilket motsvarar 3 för vanliga hotell. Personalen otrevlig och är nog bara där för att få sin lön. Vi försökte få hjälp via receptionen, men icke sa nicke dom hänvisade oss till sin hemsida där kunde vi leta. Vi rekommenderar inte detta hotell. Sök ett annat så blir ni inte besvikna. Vi har rest mycket runt om i världen och alltid försökt boka in oss på hotell kedjan RIU. gör detta ni med så blir ni nöjda. Nu finns inte dom i Grekland därför tog vi detta hotell miss av oss vi kommer aldrig att boka detta hotel eller rekordet detta till våra vänner. Rummen är pyttesmå dessutom.

 
2021-08-26

av GlobetrotterParet Sverige

Medelmåttligt hotell.

+ Rummet var jättefint och likaså utsikten. Bad om att få ett rum högt upp och vi hamnade på åttonde våningen, toppen! + Stranden var jättefint, skönt när den är privat! + Poolhanddukar kunde bytas varje dag. + Frukosten var kanon och bästa lunchen var i poolbaren Jollys, väldigt bra vedeldade pizzor! + Vi fick nyttja all inclusive exakt hela vistelsen tills vi lämnade hotellet. - Minibaren fylldes varje dag! - Bra städning av rummet. - Vi ville boka alla A la Carte restaurangerna när vi kom till hotellet men fick höra att alla var uppbokade och kunde därav endast boka två av dem till slutet av vår vistelse. - Maten i A la Carte restaurangerna var under all kritik. Den asiatiska maten smakade ingenting, inte ens sushin var bra. Ät hellre av det asiatiska i buffén!! Greek Seafood restaurangen var inte ätbart. - Strömavbrott i över 8 timmar, kunde inte duscha innan middagen eller ha AC på natten ( 40 grader på rummet) samt noll kompensation för detta. - Drinkarna gjordes olika från person till person. Man hittade sin favorit efter någon dag. - Lång tid att få drinkar när det var "table service" på kvällarna främst i jollys bar (minst 30 minuter för att få en öl?!) Under all kritik när det är all inclusive. - Solstolarna med parasoll blev tagna tidigt på morgonen vilket slutade med att man fick ställa klockan 6.30 varje dag för att få stolar. - Sammanfattningsvis så var det en väldigt dyr resa som inte var värt det för en veckas semester. - Hemsidan för hotellet nämner en lugn vuxenpoäng men så är inte faller. Barn som hoppade och lekte överallt. - Bagagerummrt kostade pengar (på all inclusive?!) - Kändes inte som ett femstjärnigt hotell.