Dans- & Träningsresa All Inclusive

med Tony & Malin

Dansa, träna, sola & bada på magiska Rhodos tillsammans med dansprofilerna Tony Irving & Malin Watson. Alla kan vara med, inga förkunskaper och ingen partner behövs – det är enkelt, roligt och svettigt!


Om veckans innehåll

Vi erbjuder ett schema fyllt med roliga, enkla dans- och träningspass, morgonpromenader, stretching och inspirerande föreläsningar. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill delta och i mitten på veckan finns en dag helt utan schema, en vilodag. Vi startar resan med en välkomstträff och en gemensam middag.


Vad gör vi?

Alla pass anpassas utefter egen nivå. Passen bedrivs både inomhus och utomhus och är 45 minuter långa. Hotellet har utmärkta lokaler med fina parkettgolv och utomhus tränar vi under tak med en magisk utsikt över vattnet.


Vad man kan förvänta sig?

En resa full av glädje, energi och positivitet. Tony & Malin är resans värdar och tar hand om er från ankomst till avresa. Du lär dig dansa samtidigt som du tränar styrka, kondition, spänst, koordination, rörlighet & balans. Övningarna och koreografierna är utformade med syftet att förstärka kroppens naturliga och vardagliga rörelsemönster.


Varför skall man åka med oss hit?

Denna resa är startskottet för den nya typen av dans- och träningsresor som Tony Irving & Malin Watson nu satsar på. Dessa resor skall kännas tillgängliga för alla och erbjuda både avkoppling och semester samt träning i ett och samma paket - där allt ingår. Denna period i september månad på Rhodos bjuder på soliga dagar och sköna temperaturer. 


Vem kan delta?

Alla kan vara med, inga förkunskaper och ingen partner behövs – det är enkelt, roligt och svettigt!


Utrustning

Ha kläder du känner dig bekväm i, så att du kan röra dig fritt, exempelvis träningskläder och träningsskor.


Detta ingår:

Under två kvällar kan ni lyssna till inspirationsföreläsningar. Malin föreläser om Kraften i POSITIVITET! och Tonys föreläsning Ett bättre jag! har åkt land och rike runt i Sverige och nu har du möjlighet att uppleva den på Rhodos.

Vi bjuder också in till gemensamma middagar under veckans gång.

Utöver våra aktiviteter ingår tillgång till hotellets Fitnesscenter & gym samt on ground yogaklasser.


Veckans program

Fullständigt program erhålls ca 14 dagar innan avresa. 

Passbeskrivningar

Resan bjuder på 25 dans- & träningspass tillsammans med Tony & Malin. Här presenteras ett urval:

Latin Fusion
Vi erbjuder olika danspass inspirerade av Samba, Salsa, Cha Cha och Tango.
Heta rytmer, rörelser och rutiner som är skapade för att höja pulsen och förmedla glädje och energi - samtidigt som du lära dig grunderna i dessa legendariska danser!

Disco Fever
En klass med medelhög intensitet. Klassisk aerobics till 70-tals musik. Dansa dig själv i form eller fortsätt dansa hela livet!

Broadway Fever
It’s Show time! Vi dansar en del av Broadways mest klassiska koreografier. Big, bold and beautiful! Vi kliver ur vår comfort zone och försöker hitta vår inre showman.

Afro Fusion
Ett rytmiskt och roligt danspass inspirerat av Afro Beats. Vii använder klassiska afrodansrörelser där fokus ligger på träna core, rumpa och ben samtidigt som vi lever oss in i denna underbara dansform.

Jumpin’ Jive
En studsande, härlig och glädjefylld dans med högt tempo som innehåller danssteg med höga knän, hopp och sparkar.

Floor Barre
Ett helkroppspass som kombinerar rörelser från Yoga, Tai Chi och Balett. Här fokuserar vi på enkla effektiva rörelser i lederna.

Dag för dag-schema är tillgängligt för inbokade deltagare innan avresa.
 

Info om veckan

Pris: Från 14 900 :-

Datum och hotell:

3 september 2023, Kresten Royal Euphoria Resort

Avreseort: Stockholm & Göteborg

Detta ingår:                      

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum                                    
  • All Inclusive
  • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 4 600 kr. Begränsat antal platser.

Boka

Kontakta oss: [email protected]

I samarbete med


Om ledarna


 

Tony Irving

Tony Irving

Folkkära Tony, en karismatisk TV- och radioprofil, kanske mest känd som juryordförande i svenskarnas bästa fredagsunderhållning - Let’s Dance.

Dans och träning är en stor del av Tonys liv. Tony har tävlat i dans i tjugo år, men har även intagit rollen som domare och kommentator, han har drivit dansskola och undervisar fortfarande i dans, varje vecka, året om.
En av Tonys stora passioner är också att främja dans och träning i samhället, då han åker runt för att undervisa, föreläsa och inspirera.

Under veckan håller Tony i dans- och träningspass, stretching och den obligatoriska morgonpromenaden, då han är extremt morgonpigg! Tonys pass blandar seriositet och humor om vartannat. Det är alltid lättsamt, underhållande och personligt!

Utöver detta, får man möjlighet att lyssna till Tonys inspirationsföreläsning: Ett bättre jag! Föreläsningen handlar om förändring, om att vara lycklig och om att våga ändra på sig själv och är baserad på Tonys bok Life, Love & Passion.

Malin Watson

Malin Watson

Denna kända dans- & TV-profil är vinnare av Let’s Dance, proffsdansare, koreograf och träningscoach. Malin har framgångsrikt lanserat ett träningskoncept, tillsammans med sin make David. Under varumärket The Watson Way kör hon Dance Fitness pass som är lätta och roliga att utföra. Malin är en riktig glädjespridare och hon lär er att ha kul med dans samtidigt som ni bränner en massa kalorier och svettas rejält!

Under sin karriär har Malin turnerat med den internationella succén dansshowen Burn The Floor och därmed uppträtt i 90 olika städer i USA, Australien, Japan, Kina och Europa; hon har varit i semifinal i EM, VM och British Open Championships; hon har vunnit den prestigefyllda internationella tävlingen The United Kingdom Open Rising Stars Championships och även vunnit Let’s Dance – det är en CV det!

Utöver Malins pass håller hon i en inspirationsföreläsning om Kraften i Positivitet! som innefattar hur grundsynen på livet verkligen påverkar allt som händer dig.


Om hotellet


 

Kresten Royal Euphoria Resort

Kresten Royal Euphoria Resort är ett snyggt och väldesignat hotell i stram och elegant stil i Faliraki på Rhodos östkust. Från hotellet har du en magnifik utsikt över havet. Hotellet har ett stort och inbjudande poolområde och det finns totalt fem pooler att svalka sig i.

Läs mer om Kresten Royal Euphoria Resort