Sentido Asterias Beach Resort

Välkommen till Sentido Asterias Beach Resort, ett fint hotell med hög komfort och faciliteter för både par och familjer. Detta är ett modernt hotell i lugna omgivningar, direkt på den härliga Afandoustranden på Rhodos östkust. Här väntar ett härligt poolområde och lugna dagar i solen.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Servicen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 808 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mitt på stranden
Sentido Asterias Beach Resort är beläget direkt på den fina Afandoustranden och har ett härligt poolområde med kostnadsfria solstolar och parasoller. Här finns också en separat barnpool med en liten vattenrutschkana för de yngre barnen. Det finns också en pool bara för vuxna. Här erbjuds poolhanddukar och det finns en även en poolbar.

Flera restauranger och barer
På hotellet finns en bufférestaurang, Erato, som serverar rätter såväl lokala köket som från den internationella arenan, och à la carte-restaurangen Enotica. Det finns också flera olika barer.

Träning och välmående
På hotellet finns ett gym och en tennisbana (utrustning finns att låna i receptionen. Ljus kvällstid mot avgift). Boccia, basket, beach volleyboll och bordtennis erbjuds också.

Det finns finns även ett stort spa med sköna behandlingar, bastu och inomhuspool, mot avgift.

Övrigt om hotellet
Gratis wifi på hela hotellet. Hotellet består av flera byggnader; en huvudbyggnad och sex bungalowliknande byggnader där rummen är belägna.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension och All Inclusive kan köpas till.
När vuxna köper till måltider äter barn 2-12 år gratis.

Halvpension består av frukost- och middagsbuffé i restaurang Erato. Måltidsdryck ingår inte.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.00.
 • Sen frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00.
 • Snacks, kl. 11.00-17.00 och kl. 23.00-23.30.
 • Glass, kl. 11.00-18.00.
 • Kaffe/te och kaka, kl. 16.00-17.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

 • Busshållplats vid hotellet.
 • Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet.
 • Begränsad lokal trafik.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Mythos Beach Resort

Populära Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family-hotell. Detta moderna flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. I restaurangerna serveras välkomponerade och varierande rätter, där barnen har en egen buffé att plocka ur. Vid hotellets strand finns ett trädäckat poolområde med en relaxpool där vuxna kan slappna av. För en extra lyxig semester - boka en juniorsvit med egen pool!

Lutania Beach

Välkommen till Lutania Beach, ett trevligt All Inclusive-hotell beläget direkt på stranden i Kolymbia. Här finns ett fint poolområde med en härlig utsikt över havet.

Kolymbia Star

Kolymbia star är ett familjevänligt hotell där All Inclusive ingår. På hotellet finns flera härliga poolområden och vattenrutschkanor för både stora och små. Här bor du i moderna rum i lugna omgivningar och med gångavstånd till stranden.

Levante – powered by Playitas

Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

St George Resort

På hotell St George Resort i Archangelos bor du i rymliga och bekväma dubbelrum. Hotellet har ett härligt poolområde i trädgården och vid poolbaren kan du ta en kaffe i skuggan. Välkommen till ett hotell bortom turiststråken!