Mythos Beach Resort

apollo mondo family

 • Simskola och barnklubb
 • Tripadvisor-pris
 • Juniorsviter med privat pool
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Populära Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. Detta moderna flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. I restaurangerna serveras välkomponerade och varierande rätter, där barnen har en egen buffé att plocka ur. Vid hotellets strand finns ett trädäckat poolområde med en relaxpool där vuxna kan slappna av. För en extra lyxig semester - boka en juniorsvit med egen pool!

När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år gratis på alla våra Apollo Mondo Family-hotell i sommar. (Gäller endast nybokningar.)

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Tillgänglighetsanpassade dubbelrum för 1-2 personer. Juniorsviter för 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsviter med privat pool för 1-2 personer/1-4 personer. Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Flera olika poolområden, barnpool och relax pool samt direkt anslutning till stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 698 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,8 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mythos Beach Resort är ett omtyckt familjehotell precis vid stranden i Kolymbia på Rhodos. Strax bortom hotellet ligger centrum i den lilla orten Kolymbia med sin eukalyptuskantade huvudgata. Ett trevligt utflyktsmål är Rhodos stad som bjuder på trendigt stadsliv varvat med stränder.

Poolområde och strand
Det finns tre poolområden på Mythos Beach Resort, varav ett av dem har två pooler där en är en aktivitetspool som är uppvärmd. Vid det separata barnpoolen finns en vattenrutschkana för yngre barn och vid hotellets framsida finns en ny pool. Inomhus finns, ytterligare två uppvärmda pooler, varav en är en liten pool för barn. Mellan hotellet och stranden finns även ett trädäckat poolområde med en relaxpool som är avsedd för vuxna, samt en liten jacuzzisektion. Både vid poolerna och stranden erbjuds solstolar, parasoller och handdukar som kan bytas ut 2 gånger/vecka.

Barnklubb och simskola
För barnen finns ett brett aktivitetsprogram på Apollos egen barnklubb Club Polly & Mino. Kloka och busiga Polly & Mino är barnens favoriter som dyker upp lite varstans på hotellet. Du kan även överraska barnen genom att boka ett besök på rummet av våra charmiga vänner! Här kan du läsa mer om Polly & Mino. På Swim School by Apollo lär sig barnen att simma enligt Svenska Simförbundets pedagogik med skandinavisktalande personal och simlärare, och kan ta simmärken som Baddaren och Simborgarmärket.

Restauranger och barer
Välj mellan flera restauranger och barer på Mythos Beach Resort. I restaurangen Amalthia serveras rikliga bufféer till frukost, lunch och middag. Här finns en egen barnbuffé och mikrovågsugn om något behöver värmas. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du ta en god drink och lyssna på musik.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café, vid relaxpoolen, kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!

Här kan du läsa mer om mat och dryck på hotellet.

Gym och gruppträning
Hotell Mythos Beach Resort erbjuder gym och fyra träningspass om dagen, som leds av skandinavisktalande instruktörer. Här erbjuds även sportaktiviteter som tennis, minigolf, löparbanor och mountainbikeslingor. Vattensporter som kajak, windsurfing och segling erbjuds på grannhotellet. Läs mer om sport och träning på Mythos Beach Resort. Passa även på att unna dig en skön behandling i hotellet spa.

Läs mer om våra Apollo Mondo Family Resorts.

Ingår i Apollo Mondo Family Resorts på Mythos Beach Resort

 • Gym
 • Fyra träningspass om dagen
 • Solstolar, parasoller och handdukar vid poolerna och stranden
 • Tennis innan kl. 19:00
 • Minigolf
 • Wifi på hela hotellområdet

Mot avgift

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis efter kl. 19:00
 • Vattensporter på grannhotellet
 • Spabehandlingar
 • Tvättservice

Måltider

Rummen: Frukostbuffé. Lägenheterna: Inga. Frukostbuffé mot tillägg.

Halvpension eller All Inclusive mot tillägg i alla rumstyper.

Bra att veta

De uppvärmda poolerna är uppvärmda till minst 20 grader från den 13/4–20/5 och 15/9–6/11). Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Stranden vid Mythos Beach Resort är en klapperstensstrand med inslag av sand. Det förekommer småsten på stranden och i vattnet. Badskor rekommenderas.

Hiss finns endast i huvudbyggnaden. Boende i lägenheter har alltså inte tillgång till hiss, detta gäller även vissa av dubbelrummen.

Mythos Beach Resort har fått utmärkelsen "Certificate of Excellence" så många år i rad att de även fått Tripadvisors utmärkelse "Hall of fame".

Tack vare sitt miljöengagemang antogs Mythos Beach Resort 2016 som "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program. Under hösten 2017 förnyade Mythos Beach Resort återigen sitt Travelife gold certifikat.

Hotellet är även certifierat enligt ISO 22000:2005. Certifieringen handlar om livsmedelssäkerhet, och att säkerställa hantering och produktion i alla led, ända fram till gästen vid bordet i restaurangerna.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Barnklubb och simskola
 • Gruppträning och gym ingår
 • Mondo Food & Beverage
 • Gratis wifi

Direkttransfer till hotellet

Som gäst på Mythos Beach kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Mythos Beach och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.

Boka vårt barnpaket

För en smidigare resa kan du förboka vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.

Alla hotell, Afandou & Kolymbia

Lutania Beach

Välkommen till Lutania Beach, ett trevligt All Inclusive-hotell beläget direkt på stranden i Kolymbia. Här finns ett fint poolområde med en härlig utsikt över havet.

Kolymbia Star

Kolymbia star är ett familjevänligt hotell där All Inclusive ingår. På hotellet finns flera härliga poolområden och vattenrutschkanor för både stora och små. Här bor du i moderna rum i lugna omgivningar och med gångavstånd till stranden.

Levante – powered by Playitas

NYHET! Sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.