Kundomdömen om Lutania Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,3 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,3 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
4,7 / 10
Faciliteter
 
5,4 / 10
Mat och dryck
 
3,9 / 10
Rum/lägenhet
 
6,6 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Att läget var bra och det fanns hav nära hotellet. Personalen var serviceinriktade
-
Maten. Det fanns ingen variation överhuvudtaget och nästan varje dag serverades fläsk som ”huvudrätt”. Jag äter inte fläsk och var därför varje dag tvungen att säga till personalen om detta och då fick jag alltid en tallrik med kyckling. Det blev alltså samma maträtt nästan varje dag. Var tvungen att äta ute flera gånger i veckan, vilket inte ska behövas med all inclusive. Rummen var helt ok, men ser ut som att dom inte blivit renoverade eller reparerade alls. Dörren var svårstängd, AC var knappt kall (man fick inte heller välja temperatur själv), fanns gula fläckar på badkaret och kylskåpet gjorde inte sitt jobb att hålla drickor kalla.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-19


3 av 10

+
Vi hade tillgång till pool
-
Maten var katastrof.. vi fick äta ute varje dag. Ej ätbart på hotellet... frukterna var okej men maten gick ej att äta. Ursäkta språket men maten var vidrig.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


4 av 10

+
Fin pool och strand
-
Maten var usel och städningen på rummet inte alls bra, samt att de inte serverade drinkar för än 18:00 innan va man tvungen köpa värdelöst all inclusive tycker jag

Bekräftad gäst: 2021-06-28


3 av 10

+
Pool området var fint
-
Maten !!! Baren !! Drycken !! Allt var riktigt dåligt, maten var knappt ätbar, av drycken så var det endast läsk å vattnet som var drickbart.

Bekräftad gäst: 2021-06-20


6 av 10

+
Trevlig personal och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2021-06-20


7 av 10

+
Gillade ”uteplatsen” med matarea, lounge area och sen pool som satt ”ihop” samt utsikten och närheten till stranden.
-
Städningen var inte den bästa och maten var inte heller så bra.

Bekräftad gäst: 2021-06-13


8 av 10

+
Jätte fint läge fast med tillgång av solstolar var knappt så det räckte, då många hade lagt sina prylar på dom! Erbjud grattis stolar på stranden i fall man behöver det!
-
Mycket kan alltid förbättras så som lite mera service känslan från dom som sköter mat servering och är stressade Service enligt mig är mycket dålig, då postkort jag har lagt i receptionen till min som har inte kommit (har gått 10 dagar)

Bekräftad gäst: 2021-06-13


5 av 10

+
Fina rum
-
Maten

Bekräftad gäst: 2021-06-13


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-06-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

184 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
48
Bra
 
24
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2017-10-05

Inlägg av Anna R

Över förväntan

Allt var över förväntan, maten vad varierande och fanns mycket att välja på. Rummen var rena och sköna sängar. Personalen var supertrevliga och speciellt lekledarna som fick ihop ett roligt och engagerande program på dagarna och kvällarna.

 
2021-07-20

Inlägg av QtaroOpheliaB

Excellent Hotel

Great service and staff. Delicious food and perfect location, and perfect atmosphere. Very clean rooms. The beach is located only a few meters away from hotel. I recommend it to everyone who visits Rhodes.

 
2021-07-15

Inlägg av Felix H

Very Good

The staff was very friendly, especially the entertainer, he can deal with children very well. The food is very tasty, the cocktails are very good. In general, the hotel is very clean. it is very close to the beach which is perfect. the live music is also a very nice change

 
2021-07-14

Inlägg av 63stef Walsall, Storbritannien

Lush Lutania

The hotel is centrally located to explore Rhodes. However, if you just want to relax it is in an ideal beach front location with bars, shops and restaurants within walking distance. We particularly liked the Oasis bar in Kolimbia as it had a lovely atmosphere. We thoroughly enjoyed our holiday at the hotel and would love to return as it felt as if we were staying with our extended family ,especially Tasso, Angelo, Paris, Elizabeth, Marina, Andreas and Paraskevi who made our stay memorable. Nothing is too much trouble and the staff provided an excellent level of service prior to and during our stay. The hotel has high levels of cleanliness throughout and the food is always varied , well presented and extremely appetizing. The rooms are modern and well equipped with fantastic views. Definitely worth a visit and would thoroughly recommend the hotel

 
2021-06-20

Inlägg av Jitka_ml Prag, Tjeckien

Perfect holiday!

My stay at hotel Lutania Beach was an amazing experience. The location is near the capital city Rhodes (25 km from the hotel) and Lindos (26 km). The center of Kolymbia is around 500 meters away and there are many taverns, bars and shops. The bus station is around 3 minutes from the hotel. The nice beach is very close to the hotel. All the employees were extremely helpful and very kind. The whole personal was just excellent, especially bartenders (Anggelos Arifis and Tasos Politis). The bar has wide selection of great beverages and the food was great too! Also, I really appreciated performing animator (Alexis Ferrer) there who brought to the place the right atmosphere of a perfect vacation! I really enjoyed my stay at this place and I would strongly recommend to anyone who wants to fully enjoy their holiday! Thank you for the perfect holiday!!! I didn't miss anything!