Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,1 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
5,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,0 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal,
-
Att jag i rullstol kunde ta mig ner till havet.

Bekräftad gäst: 2021-08-22


9 av 10

+
Bra service av hotel personal .när det gäller maten ger jag hotellet ett högt betyg 9 från 10 -Rummen är bra, AC fungerar som det ska .Baren är mycket bra personalen är jätte bra snabba .dryckerna är bra i smak .Rekommendera att boka detta hotell .
-

Bekräftad gäst: 2021-08-16


6 av 10

+
Att läget var bra och det fanns hav nära hotellet. Personalen var serviceinriktade
-
Maten. Det fanns ingen variation överhuvudtaget och nästan varje dag serverades fläsk som ”huvudrätt”. Jag äter inte fläsk och var därför varje dag tvungen att säga till personalen om detta och då fick jag alltid en tallrik med kyckling. Det blev alltså samma maträtt nästan varje dag. Var tvungen att äta ute flera gånger i veckan, vilket inte ska behövas med all inclusive. Rummen var helt ok, men ser ut som att dom inte blivit renoverade eller reparerade alls. Dörren var svårstängd, AC var knappt kall (man fick inte heller välja temperatur själv), fanns gula fläckar på badkaret och kylskåpet gjorde inte sitt jobb att hålla drickor kalla.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-07-19


3 av 10

+
Vi hade tillgång till pool
-
Maten var katastrof.. vi fick äta ute varje dag. Ej ätbart på hotellet... frukterna var okej men maten gick ej att äta. Ursäkta språket men maten var vidrig.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


4 av 10

+
Fin pool och strand
-
Maten var usel och städningen på rummet inte alls bra, samt att de inte serverade drinkar för än 18:00 innan va man tvungen köpa värdelöst all inclusive tycker jag

Bekräftad gäst: 2021-06-28


3 av 10

+
Pool området var fint
-
Maten !!! Baren !! Drycken !! Allt var riktigt dåligt, maten var knappt ätbar, av drycken så var det endast läsk å vattnet som var drickbart.

Bekräftad gäst: 2021-06-20


6 av 10

+
Trevlig personal och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2021-06-20


7 av 10

+
Gillade ”uteplatsen” med matarea, lounge area och sen pool som satt ”ihop” samt utsikten och närheten till stranden.
-
Städningen var inte den bästa och maten var inte heller så bra.

Bekräftad gäst: 2021-06-13


8 av 10

+
Jätte fint läge fast med tillgång av solstolar var knappt så det räckte, då många hade lagt sina prylar på dom! Erbjud grattis stolar på stranden i fall man behöver det!
-
Mycket kan alltid förbättras så som lite mera service känslan från dom som sköter mat servering och är stressade Service enligt mig är mycket dålig, då postkort jag har lagt i receptionen till min som har inte kommit (har gått 10 dagar)

Bekräftad gäst: 2021-06-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

51% av resenärerna rekommenderar

199 omdömen
Utmärkt
 
85
Väldigt bra
 
52
Bra
 
26
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2017-10-05

av Anna R

Över förväntan

Allt var över förväntan, maten vad varierande och fanns mycket att välja på. Rummen var rena och sköna sängar. Personalen var supertrevliga och speciellt lekledarna som fick ihop ett roligt och engagerande program på dagarna och kvällarna.

 
2021-09-11

av Clauriii

This is Best hotel in Rhodos

I was very happy to spent time in here. For begining, the employees weere very friendly and selfless. The food there was delicious and there was a great selection. The pool at Hotel was near by sea. So you can see a whole sea from pool. Where was a free deckchair. The barmans was excelents. And the hotel Boss, the old man, was fantastic And he tried to do the best for his customers. Very nice hotel.

 
2021-08-17

av 154salwana

Good service ,Recommend to book this Hotel

Good service by the hotel staff. As for food ,i give the hotel 9 of 10 ,The rooms are good and the cooling in the rooms is very good.as for the Bar the staff is EXCELLENT.the service is fastand the drink are very good .Recommend to book this HOTEL.

 
2021-08-13

av dimhan1989

Very exciting experience

Excellent staff, from the waiter to the cleaning personnel everyone was extremely polite and friendly. The hotel is located in the middle of the island and you thus it make it easy to travel the whole island if you got a car. The buffet was awesome with many different choices for every need. Also three evenings every week there was a night event with live music and dance! Very good job from the team of the hotel

 
2021-07-20

av QtaroOpheliaB

Excellent Hotel

Great service and staff. Delicious food and perfect location, and perfect atmosphere. Very clean rooms. The beach is located only a few meters away from hotel. I recommend it to everyone who visits Rhodes.