Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 480 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Träningsmöjligheter
-
Städning av rum och 25m poolen

Bekräftad gäst: 2021-08-30


5 av 10

+
Träningsmöjligheterna Interiören på rummet
-
Inte så lätt att sova när man bor nära en dörr som smälls igen sena Kvällar och tidiga morgnar av hotellpersonal . Rummet låg väldigt nära lobbyn .

Bekräftad gäst: 2021-08-22


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-09


6 av 10

+
Träningsmöjligheterna
-
Fler restaurangalternativ, visste ej att det låg så långt ifrån havet och att det inte fanns havsutsikt - det kan förbättras på hemsidan

Bekräftad gäst: 2021-08-04


10 av 10

+
Faciliteter aktiviteter service
-
Klocka till träningspool, ständigt överfulla papperskorgar. Katter i restaurangen som även gäster matar från borden, en Hälsa och allergifråga. Utarbetad personal i restaurangen vilket de också signalerade.

Bekräftad gäst: 2021-08-01


7 av 10

+
Möjlighet till familjerom och poolområdena
-
Rummet städades 2 gånger på 7 dagar - efter dag 1 och dagen innan vi åkte hem. Mer grekisk mat i buffen. Gymmet slitet med trasiga maskiner - så ska det inte vara om man försöker sig på att sälja in ett träningshotell.

Bekräftad gäst: 2021-07-28


7 av 10

+
Överlag ett härligt hotell men lite själlöst. Uppskattade speciellt alla möjligheter till vattensport samt tennis.
-
Gymmet var rent utsagt smutsigt med stora spindelnät över fönsterrutorna. Överlag kändes en hel del saker slarviga och ej färdiga. Exempelvis gick hissen sönder nästan varje dag. Låset till vårt rum slutade fungera en dag så det fick bytas ut. Sen skar min son upp foten på en borttagen, fast monterad parasollfot som tyvärr hade sågats av för högt så att det stack upp ca 1cm vasst stål ur market precis vid en av poolerna.

Bekräftad gäst: 2021-07-19


1 av 10

+
Inget
-
Allt

Bekräftad gäst: 2021-07-19


7 av 10

+
God mat och mycket ingick i priset tex tennis och cykling
-
Städningen av rummen var under all kritik! Saknade duschhanddukar en dag. Bytte ej ut smutsiga glas eller koppar. Ingen städning av dusch, handfat och golvet i rummet på hela veckan. De tömde sopor och bäddade sängen men inte något mer.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


8 av 10

+
Läget vid havet,poolerna,trådgården
-
Träningsbassängen städades dåligt. Samma smuts på botten hela veckan

Bekräftad gäst: 2019-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

879 omdömen
Utmärkt
 
619
Väldigt bra
 
171
Bra
 
57
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2021-07-19

av Partysara Stockholm, Sverige

Bästa sporthotellet för träning på semestern

Mycket bra sporthotell. Har aldrig varit på något liknande. Det finns många träningspass varje dag att delta på. Stort och fräscht gym med många vikter och maskiner. När du bor på hotellet ingår även vattensporter som tex kurs för att lära dig vindsurfa, kajak och stand up paddle-board och segelbåtar. Det finns cyklar att hyra till vuxna och många spelar tennis. Flera stora pooler och fint poolområde. Många engelsmän reser hit och har sina barn på aktiviteter men det är inget typiskt familjehotell. Trevlig och hjälpsam personal även om det var vissa otydligheter om det var hotellet eller vårt resebolag Apollo som ägde frågan. Vi var lite missnöjda med frukosten. Ett stort utbud finns men det skulle kunna vara fräschare och godare. Lunchen är prisvärd och god.

 
2019-09-01

av 483annetteb

Guest

Vi har varit jätte nöjda med detta hotell. Levante uppfyllde alla våra förväntningar. God frukost, trevlig personal, bra träningsmöjligheter med bra instruktörer, rent och fint och fräscha pooler. Kortsagt, Utmärkt 👍

 
2018-10-13

av famtell Göteborg, Sverige

Supernöjd👌/A-M Mölnlycke

Jag är supernöjd med min vistelse på Levante. Många och bra träningsmöjligheter och allt som ingick ex.tennis olika gruppträningar med grymma Sara,låna cyklar alla fina pooler barer och fräscha goda bufféer både morgon och kväll.Supertrevlig och proffsig personal.Nära till härlig strand och solstolar ingår även speciella badhanddukar ingår som man byter till rena i receptionen.

 
2018-06-17

av F8024VPannm

Aktiviteter högt o lågt

Sportprofil, stort gym med det mesta både maskiner o fria vikter, dock funkar inte alla maskiner ok. Cyklar, tennis o simning, bara att låna o nyttja. Segling o vindsurf vid stranden. Finns flera olika pooler varav en varm och en för barn. Vattensporter, aerobics finns också. Man kan träna hur mycket som helst. Frukostbuffen innehåller allt och lite till, middagsdito likaså. Man går inte hungrig. Finns två olika ställen för lunch. Det finns en liten shop på hotellet men en större supermarket tvärs över gatan. Ett trevligt hotell med trevlig personal. Rekommenderas både till den aktiva och den som vill njuta utan träning. Själv har jag rört mej mer än vanligt, svårt att låta bli när allt är serverat.

 
2017-12-07

av Susanne_236 Sverige

Träningshotell

Fräscht o rent hotell, stort o rymligt rum nr.2018 (om jag minns rätt) bra rum med havsutsikt dock så såg man det stora taket över restaurangen innan havet i horisonten. Fin frukostbuffé . Restaurangen vid pool o beachen höll inte måttet varken i service el maten 2/5 . Fanns mycket att välja på i träning ,gymmet ,pass o vattengympa.