Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 198 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Möjligheten till träning och att det ständigt utvecklas med tex kallbad, spinning m.m.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-10


6 av 10

+
Möjligheten att gå på pass.
-
Konstig mat, dåligt kryddad dessutom. Alldeles för få solsängar vid pool och vid stranden.

Bekräftad gäst: 2022-08-10


10 av 10

+
Padeln med Magnus , spinningen med Alex, servicen från ”Kirri” och Marina var helt fantastisk. Killarna i poolbaren där de serverade lunch var också superbra.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-10


10 av 10

+
Många pooler, mycket träningsmöjligheter, bra vattensporter, helt fantastiska cyklar att låna.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


8 av 10

+
Mycket variation och man kunde välja vad man ville göra under semestern.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


8 av 10

+
Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-07


3 av 10

+
Väldigt bra mat och personal i huvudrestaurangen
-
Förväntade oss plats vid poolen

Bekräftad gäst: 2022-08-07


8 av 10

+
Alla aktiviteter
-

Bekräftad gäst: 2022-08-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-04


8 av 10

+
Väl städat
-

Bekräftad gäst: 2022-08-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

926 omdömen
Utmärkt
 
637
Väldigt bra
 
185
Bra
 
67
Mindre bra
 
20
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2022-08-08

av StaffanL89

Fint hotell och sportutbud men maten inte top notch

Vi reste med Apollo, All inclusive. v24 2022. Boendet: Välskött, fräscht och rent hotell och rummet stort och bra för fyra personer. Fina pooler, 3 st olika plus simbassäng för träning. Solstolar på stranden gratis. Stenig strand, badskor kan vara bra, iaf om man tänker besöka andra stenstränder på ön också. Vi bodde vid +18 års-poolen, som ligger ett snäpp ner mot stranden. Ibland var det lite hålligång på kvällarna vid huvudrestaurangen, det slutade vid 23. Svagt Wifi, låg bandbredd. Lätt att få solstolar den veckan vi var där, ingen hets. Träning: Träningsutbudet var verkligen bra, mycket att göra under veckan om man vill träna. Bra med padel och tennis, man skriver upp sig för speltider i grupp. Saknade listor för att hitta spelpartners som man ville spela utanför grupptimmarna. Vi hade tänkt låna cyklar och äta ute på kvällen inne i Kolymbia, men det gick inte då cyklarna måste återlämnas varje dag kl 18.00. Så vi fick gå istället, litet minus för detta. Tar dock inte mer än ca 20 min att gå. All inclusive-maten var tyvärr en besvikelse på det hela, Det finns visserligen en stor buffé men det var många rätter som inte var speciellt tilltalande i huvudrestaurangen, framförallt hade våra tonåringar svårt att hitta något de gillade . Frukten var bra, glassen ok. Sallader bra. Ostar bra. Efterrätterna rätt sliskiga, inte alls i min smak. Visst, du hittar säkert något i det digra utbudet, men vi var inte riktigt nöjda iaf. Hotellet har ca 50% britter, 50% skandinaver som gäster och det märktes på maten (en hel del mint-rätter alá Brittain...). Ett plus för maten och miljön i poolbaren, vi åt alltid lunchen här. All-incl.-drycker: Kaffet från kaffemaskinen i matsalen var helt ok, Ännu bättre kaffe fick man om man beställde från poolbaren, där fick man väldigt gott kaffe. De pressade färsk apelsinjuice till frukosten, stort plus för detta. Övriga juicer var inget att ha direkt. Milkshaken i poolbaren var fin! Viner och drinkar var tyvärr inte bra, men det känns som standard för alla all-inclusive jag någonsin varit på. Rödvin/rosé odrickbart, vita vinet/bubbel något bättre. Hyrbil. Kostade 50$/per dag att hyra från firma som fanns i hotellobbyn. Fullförsäkrad, ingen självrisk. Perfekt för att ta en dags sightseeing på ön. Rhodos stads slingringa gamla kvarter ett måste, mysigt att strosa runt där på kvällen. Hoppa över Seven Springs. På det hela var vi mycket nöjda med vistelsen som sådan, maten drog dock ner helhetsbetyget.

 
2022-07-27

av NinmMaria Stockholm, Sverige

Ett toppenhotell för träning och avslappning

Många träningspass och aktiviteter. Rummet rymligt och fräscht. Det är gott om utrymme och solstolar. Besök i byarna i närheten som inte är turistiska gav en skön upplevelse av grekiska kulturen. All personal var varma och trevliga i receptionen Savvas, Åsa, Tzabika och restaurangpersonalen speciellt kiriakos och Marina.

 
2022-07-02

av Davva74

Bra hotell både för relax och träning

Fint hotell med fantastiskt poolområde och stora fina utomhusytor. Alla solsängar är poolside. Outstanding träningsutbud, här finns något för alla och nya saker att prova på. Lyxigt att kunna låna SUP och kajaker gratis. Bra service på resturangerna och barerna. Fina och rymliga familjerum. Maten i buffen var okej men utbudet av varmrätter kunde ha varit lite bättre. Även städning av rummen kunde ha varit bättre. Annars finns det inget att klaga på, en riktigt bra semester.

 
2022-06-21

av 763magnuse Strömstad, Sverige

Mycket Fint hotell med några brister

Jättefint hotell, lånar cyklar gratis, padelträningar ingår, turrnering också, mycket bra för den som vill träna. ok mat, men antagligen den sämsta allinclusive drycken, allt var utspätt, rödvin & Whiskey gick inte att dricka. Om man har detta så borde man kunna göra detta bättre. Dåligt wifi på rummen i annexet.

 
2022-06-09

av NiklasY5

Super trevligt träningshotell :)

Vi var ett skönt kompisgäng som reste med apollo. Både personalen från apollo och hotellets personal var i toppklass. De var supertrevliga och hjälpsamma, vi blev bemötta av ett leende varje dag. Speciellt var det en tjej från Apollo som verkligen glänste och utstrålade en superskönt energi, det kunde lika gått vara grått och mulet, men utstrålningen från denna person hade gjort vädret till solsken, Till den personen "Never lose that smile and shine :D" Träningsutbudet på hotellet var i toppklass, man kunde verkligen tränade det man ville och till och med prova på saker man inte gjort förr. Detta var min första träningsresa och jag kan lätt säga att det inte var min sista. Man kan även resa till levante för att endast koppla av med. Det enda som sänker betyget är maten. Utbud av maten var helt godkänd, men jag hade förväntat mig lite mer. Kanske bara jag som är petig :P