Casa Cook Rhodes

  • Välkomnar vuxna gäster över 16 år

Välkommen till Casa Cook på Rhodos, ett hotell för vuxna livsnjutare som vill ha en avslappnad semester i rofyllda omgivningar på ett modernt hotell med utsökt service. Här väntar ett trädäckat poolområde med bekväma solsängar, en uppskattad restaurang och rum med direkt utgång till poolen.


Rumstyper

Dubbelrum med delad pool för 2 personer. Sviter med delad pool för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 689 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trädäckat poolområde med sköna solstolar och parasoller. Handduksservice. Vill du hellre koppla av i ditt rum, så har alla rum och sviter solsängar på uteplatsen och poolaccess till en delad pool.

Vid det loungeliknande poolområdet har Casa Cook en kombinerad poolbar och restaurang, Kitchen Club. Här serveras vällagad mat med lokala influenser till såväl lunch som middag. Njut av välkomponerade mezetallrikar, kolgrillade burgare och välsmakande grekiska rätter efter farmors recept, allt tillagat med fina, mestadels lokala, råvaror och stor passion. Poolbar med en gedigen drinklista. Testa gärna en av Kitchen Clubs uppfriskande signature cocktails eller en hälsosam smoothie. Framåt kvällen har hotellet en DJ som underhåller med skön musik.

Starta dagen, eller inled kvällen, med en yogaklass utomhus, följ med på en hikingtur upp för det heliga Tsambikaberget eller besök hotellets välutrustade gym. Vill du toppa formen kan du boka ett pass med hotellets personliga tränare George, eller varför inte boka enskild yoga med Stavroula för att slipa på yogapositionerna. Hotellets gym är gratis för gästerna att använda. Yoga, personlig träning, och hiking är mot avgift. Möjlighet finns även att hyra en cykel och utforska de natursköna omgivningarna.

Gratis wifi på hela hotellet. Reception som är bemannad dygnet runt. Lokal trafik.

Bra att veta

Hotellet välkomnar endast vuxna gäster över 16 år.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen