Kastro

Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

På Kastro, ett familjeägt hotell precis vid stranden i Stoupa kan du verkligen koppla av. Här har du nära till strandpromenaden och små mysiga lokala tavernor. Dessutom är hotellet en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Stoupa och de vackra omgivningarna!


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till Kastro, ett litet familjeägt hotell som ligger rakt över gatan från den vackra sandstranden i Stoupa. Från hotellets härliga terrass med utsikt över stranden och havet kan du njuta av din frukost på morgonen.

Gratis wifi på hela hotellet och fri parkering (begränsat antal platser). Receptionen är öppen från tidig morgon till sen kväll (ca 8.00-23.00). Från hotellet har du nära till lokala tavernor, caféer och små butiker. I närheten ligger även en supermarket och busshållplats.

Hyr bil och passa på att upptäcka närområdet. Kanske åka på en dagsutflykt till den UNESCO-skyddade antika staden Mystras? Hotellet ligger ca 40 kilometer från Kalamata.

Måltider

Frukost.