George's Estates

Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

Välkommen till lugna George's Estates som ligger i hjärtat av Stoupa stad, på en av dess lugna lantliga vägar. Koppla av vid poolen eller upptäck de vackra stränderna i närheten.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer. Enrumslägenheter deluxe för 2 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 90 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Välkommen till George's Estates, ett av de största hotellen i Stoupa. Här tas du emot med ägarfamiljens härliga gästfrihet och service.

På hotellet finns en utomhuspool med poolbar, samt kostnadsfria solstolar och parasoller. Njut också av den vackra trädgården.

Hotellet ligger nära tre vackra stränder i Stoupa; Stoupa Bay, Halikoura och Kalogri. Stoupa Bay är den största stranden och erbjuder ett stort utbud av kaféer och tavernor, samt ett bageri.

På George's Estates finns en kvällsbar med biljardbord och storbilds-tv. Biljard mot avgift. Det är även gratis parkering på hotellet.

Staden Kalamata ligger ca 26 km från hotellet och sevärdheten Sparta ca 30 km bort. Kalamatas flygplats ligger ca 32 km bort.

Måltider

Inga.