Rumstyper på Kolokotronis Villas

Trerumslägenheter i etage med delad pool

Trerumslägenheter i etage med två separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, frysfack, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Bad/dusch och wc. Uteplats med delad pool och havsutsikt. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet med delad pool

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, frysfack, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Markterrass med delad pool samt havsutsikt. Markterrassen har ingen avskärmning och kan passeras av andra gäster. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenheterna i superiorutförande är nyare, modernare och ljusare än övriga tvårumslägenheter. Ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, frysfack, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong med begränsad havsutsikt. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.