Rumstyper på Kolokotronis Villas

Trerumslägenheter i etage med delad pool

Trerumslägenheter i etage med uteplats, delad pool och havsutsikt. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng och två enkelsängar. Möjlighet med extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, frysfack, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 2 gånger/vecka.

Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet med delad pool

Tvårumslägenheter med markterrass, delad pool och havsutsikt. Markterrassen har ingen avskärmning och kan passeras av andra gäster. Sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjliga extrabäddar i bäddsoffor. Minikök med kokplattor, ugn, kylskåp, frysfack, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 2 gånger/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenheterna i superiorutförande är nyare, modernare och ljusare än övriga tvårumslägenheter. Ett separat sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Kokplattor, ugn, kylskåp, frysfack, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller markbalkong med begränsad havsutsikt. Städning 2 ggr/vecka.

Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.