Rumstyper på Aldemar Olympian Village

Bungalow med delad pool

Bungalow med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt en hopfällbar säng. Egna loungestolar och direkt tillgång till den semi-privata poolen. Marmorbadrum med badkar/dusch och wc. Hårtork. Badrock. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare. Kylskåp. Minibar på begäran mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass med delad pool.

Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Hårtork. Tofflor. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Minibar på begäran mot extra kostnad. Vattenkokare. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi i rummen med havsutsikt. Marmorbadrum med badkar och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt.

Rumsstorlek: ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum i bungalow

Dubbelrum i bungalow med dubbelsäng eller två enkelsängar, möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Marmorbadrum med badkar/dusch och wc. Tofflor. Hårtork. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare. Kylskåp. Minibar på begäran mot avgift. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi i rummen med havsutsikt. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt.

Antal personer: 2-3 personer.

Familjerum i bungalow med 2 ord. bäddar, delad pool

Familjerum i bungalow med en dubbelsäng eller 2 enkelsängar. Barnsäng på begäran. Egna loungestolar och direkt tillgång till den semi-privata poolen. Badrum i marmor med dusch och wc. Hårtork. Badrock. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare. Kylskåp. Minibar på begäran mot avgift. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Uteplats med delad pool.

Rumsstorlek: ca 43 kvm.
Antal personer: 2-5 personer.

Familjerum med två ord. bäddar

Familjerum med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett sovrum/vardagsrum. Barnsäng på begäran. Marmorbadrum med dusch och wc. Hårtork. Badrock och tofflor. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Minibar på begäran mot avgift. Vattenkokare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Balkong eller terrass.

Rumsstorlek: ca 43 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.