Aldemar Olympian Village

På det familjevänliga hotellet Aldemar Olympian Village väntar en skön och avkopplande semester. Hotellet har ett perfekt läge vid stranden i Skafidia. Här finns det många pooler, barnpool med vattenrutschkana och många aktiviteter för både stora och små samt ett stort utbud av både restauranger och barer.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum i bungalow för 2-3 personer. Bungalow med delad pool för 2-3 personer. Familjerum med två ord. bäddar för 2-4 personer. Familjerum i bungalow med 2 ord. bäddar, delad pool för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Rummet, läget (närheten till havet). Stranden va väldigt trevlig, långrund och barnvänlig. Barnpa...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2579 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 3,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aldemar Olympian Village har flera stora och inbjudande poolområden, vackra trädgårdar och en ett perfekt läge vid den långa stranden.

Här finns det fem pooler. Två av dessa är barnpooler, varav en med vattenrutschkana (93 meter lång) och en inomhuspool. Både vid poolerna och stranden ingår gratis solstolar och parasoll. Handduksservice mot avgift.

På hotellet finns sex restauranger, varav fyra à la carte-restauranger, en bufférestaurang och en restaurang som serverar lättare måltider (snacks). Här används färska, lokala produkter för att skapa inspirerade och hälsosamma rätter för dig att njuta av. Tre dagar i veckan hålls temakvällar med grekiskt, italienskt eller hummertema. Alla restauranger kräver långbyxor för män. Det finns åtta barer, varav två barer, fyra poolbarer och två strandbarer.

På alla Aldemar-hotell har man tagit aktiv ställning för miljön och helt slutat använda engångsartiklar av plast.

Aldemar Olympian Village är ett barnvänligt hotell med en mängd roliga aktiviteter. Bland annat en lekplats och barnklubben ”Aldy”, i hotellets regi, för barn mellan 4 till 12 år. Här serveras en minibuffé med kakor, smörgåsar och juice för barnen sju dagar i veckan, mellan kl. 11.00-13.00.

Gratis aktiviteter på hotellet är bland annat bordtennis, beach volley, basketplan, fotbollsplan, fyra tennisbanor (belysning och utrustning mot avgift) och ett gym med inomhuspool. Det finns flera aktiviteter mot avgift som träningspass med personlig tränare, vattensporter, simkurser i poolen, cykeluthyrning, ridning, tennis med upplyst bana, tennislektioner, spelrum med arkadspel. Det finns också brädspel, frågesporter, dart, biljard och paintball. Varje kväll händer något nytt på hotellet, som musikkvällar, disco, strandfest, danstävling eller show med grekisk dans.

Vid Aldemar Olympian Village ligger flera butiker som erbjuder en bekväm shoppingupplevelse. Vill du unna dig en lite avkoppling eller en stund för dig själv kan du njuta av någon behandling på Royal Olympian Spa & Thalasso center mot avgift. Det är gratis wifi på hela hotellet och parkering mot avgift. Receptionen har öppet dygnet runt. Transfer från Kalamata flygplats ingår och sköts av hotellet.

Måltider

All Inclusive. Flera pooler. Vattenrutschkana. Familjevänligt.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Tidig kontinental frukost (måste förbeställas), kl 06.00-07.00.
 • Kontinental frukost i Olympia, kl 07.00-07.30.
 • Frukostbuffé i Olympia, kl 07.30-10.00.
 • Lunchbuffé i Olympia, kl 12.30-14.30.
 • Lunchbuffé Ambrosia, kl 12.30-16.00.
 • Snacks och kaffe i Ambrosia, kl 11.00-18.00, pizza och lättare måltider kl. 16.00-17.30.
 • Middagsbuffé i Olympia, kl 19.00-21.30.
 • Middag 1 gånger per vecka i någon av à la carte-restaurangerna Artemis eller Abeliona (förbokning krävs).
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 15.00 avresedagen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng finns (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen