resmål

Kalamata bjuder på en skön strandsemester som toppas av en riktigt härlig citykänsla. Här finns trendiga butiker och trivsamma torg med caféer och tavernor. I de många butikerna inne i stan kan du köpa oliver, kryddor och andra produkter som området är känt för. Och allt är mycket prisvärt!

Läs mer om Kalamata 1 hotell från 6 900 SEK

En resa till Kardamili är ett perfekt val för dig som både vill ta det lugnt och hinna upptäcka så mycket som möjligt under semestern. Längs byns huvudgata ligger tavernor och caféer på rad, Taygetosberget ligger en vandring bort och Kalamatas storstadspuls ligger endast en kort bilresa bort.

Läs mer om Kardamili 7 hotell från 5 721 SEK

Upptäck Skafidia, en mysig by vid Joniska kusten, på fastlandet, i sydvästra Grekland. Njut av gyllengula stränder, turkost vatten och magiska solnedgångar.

Läs mer om Skafidia 1 hotell från 9 100 SEK

Stoupa är en charmig liten by på halvön Peloponnesos, och här väntar sköna och lugna dagar. Byn har två riktigt fina sandstränder och en livlig strandpromenad som kantas av butiker och tavernor. Närheten till Kalamata gör att du enkelt kan mixa sol och bad med storstadssemester. I Stoupa och Pelopon...

Läs mer om Stoupa och Agios Nikolaos 11 hotell från 6 028 SEK