Vardia

Vardia är ett charmigt familjeägt hotell, beläget en bit ovanför Kardamili och med fantastisk utsikt mot havet. Här bor du i fina och trevligt inredda lägenheter, rår om dig själv och har såväl stadens centrum som stranden på gångavstånd.


Rumstyper

Enrumslägenhet för 1-2 personer. Tvårumslägenhet för 2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

9,7 av 10
baserat på 6 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 221 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 500 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Vardia är ett familjeägt hotell, byggt i sten och trä och med milsvid utsikt över det klassiska grekiska landskapet. Hotellet har en fin trädgård med doftande örter och Bougainvilleas som klättrar utmed väggarna. I restaurangen äter du gott och det finns även en bar.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Reception som är öppen dagtid. Gratis parkering. Lokal trafik.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost

Alla hotell, Kardamili

Anniska

Lägenhetshotellet Anniska ligger mitt i det lilla centrumet av Kardamili. På hotellets terrass, som har en magnifik utsikt över havet, kan du sitta med en kall frappé i skymningen och njuta av solnedgången innan man tar den korta promenaden in till centrum för en bit kvällsmat på någon av tavernorna.

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i en naturskön miljö på en höjd precis ovanför havet. Det familjeägda hotellet har en välskött trädgård, och är omgivet av olivlundar, mäktiga berg och havet.

Palataki

Välkommen till mysiga Palataki som ligger i en vacker trädgård och bara en kort promenad från stranden och staden. Här kan du njuta av skön atmosfär och koppla av vid poolen. Hotellet passar dig som vill ha dagarna fria till att se dig omkring. Hyr en bil och upptäck den vackra naturen och Grekland antika skatt.

Patriarcheas

Det familjeägda hotellet Patriarcheas har ett perfekt läge med Kardamilis utbud av tavernor, kaféer och butiker på bekvämt gångavstånd. Dessutom ligger havet bara 150 meter bort.

Diapori Suites

Njut av det grekiska lugnet på hotell Diapori Suites. Hotellet är ett snyggt hotell i ljus skandinavisk stil. Hotellet ligger i ett grönskande område, vänder sig till vuxna över 14 år och här kan du koppla av vid infinitypoolen eller ta ett dopp i havet vid den vita stenstranden.

Pierides

Lägenhetshotellet Pierides ligger uppe i den gamla delen av Kardamili bland äldre stenhus, ett museum, en kyrka och ett antikt torn. Omgivningarna andas historia. Hotellet är en bra utgångspunkt för att upptäcka omgivningarna och de många antika lämningarna som finns på halvön Peloponnesos.