Pierides

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Lägenhetshotellet Pierides ligger uppe i den gamla delen av Kardamili bland äldre stenhus, ett museum, en kyrka och ett antikt torn. Omgivningarna andas historia, men lägenhetshotellet är modernt inrett i ett av de gamla stenhusen. Här finner du även fina vandringsleder direkt utanför dörren.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/ 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer personer/ 2-4 personer, varav 1 barn/ 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,9 av 10
baserat på 44 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 19 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Pierides ligger i ett ombyggt gammalt stenhus som moderniserats och rustats för att erbjuda ett bekvämt boende på semestern. Gemensam uteplats med stolar och bord under träd och olivträd där frukosten kan intas för den som önskar. Omgivningen är lugn, men det är promenadavstånd till både stranden och huvudgatan på ca 5-10 minuter.

Ägarinnan Anna tycker om att laga mat och erbjuder även välsmakande och god grekisk husmanskost till sina gäster till middag. Receptionen är sporadiskt öppen mellan ca. 08.00-23.00, men ägarparet finns ofta på plats och pysslar om sitt hotell.

Det är ca 34 kilometer till Kalamata och 260 kilometer till Aten (ca 3 timmar med bil).

Måltider

Enrumslägenheter: Frukost
Tvårumslägenheter: Ingen. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 250 meter från hotellet. Bagaget transporteras, men gästerna får promenera uppför en liten backe till hotellet (grusväg).

Alltid på våra Charmiga hotell

  • Hög kundnöjdhet
  • Trogen publik
  • Personlig och familjär atmosfär