Palataki

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

Välkommen till mysiga Palataki som ligger i en vacker trädgård och bara en kort promenad från stranden och staden. Här kan du njuta av skön atmosfär och koppla av vid poolen.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2 personer/2-3 personer. Tvårumslägenhet i etage för 2-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7,7 av 10
baserat på 14 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 84 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Palataki är beläget i ett naturskönt område och har en härlig trädgård med pool, där det finns gratis solstolar och parasoller. Det finns även en gemensam grillplats för hotellgäster.

Det är gratis wifi på hela hotellområdet. Receptionen är öppen varierande tider, men ägaren är mestadels på hotellet hela dagen. Det är gratis deposition i receptionen, där du också kan köpa kalla drycker och hyra cyklar.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

Det finns trappor på hotellområdet. För att komma till stranden måste du korsa huvudvägen och gå längs den innan du kommer till en stig som leder ner till stranden. Du kommer också in till centrum längs denna huvudväg. Buller från vägen kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.