Palataki

Välkommen till mysiga Palataki som ligger i en vacker trädgård och bara en kort promenad från stranden och staden. Här kan du njuta av skön atmosfär och koppla av vid poolen. Hotellet passar dig som vill ha dagarna fria till att se dig omkring. Hyr en bil och upptäck den vackra naturen och Grekland antika skatt.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenhet i etage för 2-4 personer, varav 2 barn. Tvårumslägenheter för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 87 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 450 m
Till centrum: 450 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Palataki är beläget i ett naturskönt område där cypresserna sticker upp och ge en härlig siluett till den mäktiga utsikten mot ön Kardamili som är omringat av blått hav, mäktiga berg och den vackra solnedgången är gratis. Fin trädgård med olivträd, hibiskusbuskar och en liten pool med en grundare del (ej avgränsad), där det finns gratis solstolar och parasoller. Det finns även en gemensam grillplats för hotellgäster.

Det är gratis wifi på hela hotellområdet. Receptionen är öppen varierande tider, men ägaren är mestadels på hotellet hela dagen. Det är gratis deposition i receptionen, där du också kan köpa kalla drycker och hyra cyklar. På kort promenadavstånd och eller cykelavstånd finns staden Kardamili med sina gamla stadsdelar, Mourtzinos-tornet, kyrkan Agia Sophia, Zarnata-borgen och Diros grottor. En dagsutflykt från Palataki ligger teatern i Epidauros och borgen från 1500-talet f.Kr. i Mykene. Båda finns med på Unescos världsarvlista.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost

Bra att veta

Det finns trappor på hotellområdet. För att komma till stranden måste du korsa huvudvägen och gå längs den innan du kommer till en stig som leder ner till stranden. Du kommer också in till centrum längs denna huvudväg. Buller från vägen kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Alla hotell, Kardamili

Anniska

Lägenhetshotellet Anniska ligger mitt i det lilla centrumet av Kardamili. På hotellets terrass, som har en magnifik utsikt över havet, kan du sitta med en kall frappé i skymningen och njuta av solnedgången innan man tar den korta promenaden in till centrum för en bit kvällsmat på någon av tavernorna.

Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i en naturskön miljö på en höjd precis ovanför havet. Det familjeägda hotellet har en välskött trädgård, och är omgivet av olivlundar, mäktiga berg och havet.

Patriarcheas

Det familjeägda hotellet Patriarcheas har ett perfekt läge med Kardamilis utbud av tavernor, kaféer och butiker på bekvämt gångavstånd. Dessutom ligger havet bara 150 meter bort.

Diapori Suites

Njut av det grekiska lugnet på hotell Diapori Suites. Hotellet är ett snyggt hotell i ljus skandinavisk stil. Hotellet ligger i ett grönskande område, vänder sig till vuxna över 14 år och här kan du koppla av vid infinitypoolen eller ta ett dopp i havet vid den vita stenstranden.

Vardia

Vardia är ett charmigt familjeägt hotell, beläget en bit ovanför Kardamili och med fantastisk utsikt mot havet. Här bor du i fina och trevligt inredda lägenheter, rår om dig själv och har såväl stadens centrum som stranden på gångavstånd.

Pierides

Lägenhetshotellet Pierides ligger uppe i den gamla delen av Kardamili bland äldre stenhus, ett museum, en kyrka och ett antikt torn. Omgivningarna andas historia. Hotellet är en bra utgångspunkt för att upptäcka omgivningarna och de många antika lämningarna som finns på halvön Peloponnesos.