Kardamili Beach

På Kardamili Beach bor du i en naturskön miljö på en höjd precis ovanför havet. Det familjeägda hotellet har en välskött trädgård, och är omgivet av olivlundar, mäktiga berg och havet.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt. Bra pool.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 39 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Det familjeägda hotellet Kardamili Beach ligger i vackra omgivningar utanför Kardamili. Trädgård med olivträd och klängande vinrankor, ett poolområde med en saltvattenpool. Poolen stängs några timmar per dag. Stranden nedanför hotellet består av klappersten och det finns även klippor med badtrappor och en liten platå med några gratis solstolar och parasoller. En liten väg måste korsas för att nå stranden. Från familjens egna olivträd pressas smakrik olivolja varje år i oktober.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Det finns en trevlig taverna i närheten av hotellet och in till Kardamili är det cirka 1,2 kilometer.

Måltider

Ingår:

  • Frukost

Bra att veta

  • Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 1,5 kilometer från hotellet. Både gäster och bagage får åka sista biten till hotellet i bil/minibuss.

Alla hotell, Kardamili

Anniska

Lägenhetshotellet Anniska ligger mitt i det lilla centrumet av Kardamili. På hotellets terrass, som har en magnifik utsikt över havet, kan du sitta med en kall frappé i skymningen och njuta av solnedgången innan man tar den korta promenaden in till centrum för en bit kvällsmat på någon av tavernorna.

Palataki

Välkommen till mysiga Palataki som ligger i en vacker trädgård och bara en kort promenad från stranden och staden. Här kan du njuta av skön atmosfär och koppla av vid poolen. Hotellet passar dig som vill ha dagarna fria till att se dig omkring. Hyr en bil och upptäck den vackra naturen och Grekland antika skatt.

Patriarcheas

Det familjeägda hotellet Patriarcheas har ett perfekt läge med Kardamilis utbud av tavernor, kaféer och butiker på bekvämt gångavstånd. Dessutom ligger havet bara 150 meter bort.

Diapori Suites

Njut av det grekiska lugnet på hotell Diapori Suites. Hotellet är ett snyggt hotell i ljus skandinavisk stil. Hotellet ligger i ett grönskande område, vänder sig till vuxna över 14 år och här kan du koppla av vid infinitypoolen eller ta ett dopp i havet vid den vita stenstranden.

Vardia

Vardia är ett charmigt familjeägt hotell, beläget en bit ovanför Kardamili och med fantastisk utsikt mot havet. Här bor du i fina och trevligt inredda lägenheter, rår om dig själv och har såväl stadens centrum som stranden på gångavstånd.

Pierides

Lägenhetshotellet Pierides ligger uppe i den gamla delen av Kardamili bland äldre stenhus, ett museum, en kyrka och ett antikt torn. Omgivningarna andas historia. Hotellet är en bra utgångspunkt för att upptäcka omgivningarna och de många antika lämningarna som finns på halvön Peloponnesos.