Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong och havsutsikt. Sviterna består av ett sovrum och ett vardagsrum med soffa samt en jacuzzi inomhus eller ett badkar på balkongen. En dubbelsäng. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Kaffemaskin Espresso. En tv med satellitkanaler i varje rum. Hårtork. Badrockar och tofflor. Två badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Svit

Sviter med balkong och havsutsikt. Ett sovrum och ett separat vardagsrum. En dubbelsäng. Luftkonditionering, deponering och wifi ingår. Kylskåp. Kaffemaskin Espresso. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.