Diapori Suites

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

Njut av det grekiska lugnet på hotell Diapori Suites, en halv kilometer utanför byn Kardamili i Peloponnesos. Hotellet ligger i ett grönskande område, vänder sig till vuxna över 14 år och här kan du koppla av vid poolen eller ta ett dopp i havet vid den vita stenstranden.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Sviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bara en halv kilometer utanför Kardamili, inbäddat bland de silvergröna olivlundarna och färgglada fruktträdgårdarna ligger hotellet Diapori Suites. Hotellet består av flera mindre stenbyggnader i en eller två våningar. Från den lilla kulle som hotellet ligger på har du utsikt över en liten vik med en lång vit stenstrand.

Hotellet vänder sig till vuxna över 14 år.

Koppla av vid det lugna poolområdet där det finns solstolar och parasoller, samt handduksservice mot deposition, eller ta den lilla stigen som via 60 trappsteg leder ner till den vita stenstranden.

På hotellet finns en lobbybar och en á la carte-restaurang för svalkande drycker och goda måltider. Restaurangen serverar främst grekisk mat och ligger precis framför receptionen, nära klipporna, med en fantastisk utsikt över viken.

Vill du upptäcka omgivningen kan du göra ett besök i byn Kardamili. Längs byns huvudgata ligger tavernor och caféer på rad, Taygetosberget ligger en vandring bort och Kalamatas storstadspuls ligger endast en kort bilresa bort.

Måltider

Frukostbuffé.

Alltid på våra Hotell för vuxna

  • Klassificering minst 3+
  • Hög kundnöjdhet
  • Wifi i allmänna utrymmen