Anniska

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Centralt belägna lägenhetshotellet Anniska i Kardamili har en terrass med en magnifik utsikt över havet. Här kan man sitta med en kall frappé i skymningen och njuta av solnedgången innan man tar den korta promenaden ner till centrum för en bit kvällsmat på någon av tavernorna.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,9 av 10
baserat på 41 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 28 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 350 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Detta charmiga och familjedrivna hotell kan skryta med de bästa utsikterna över Messinianbukten på den mest orörda kusten av Peloponnesos. Hotell Anniska består av tre byggnader, som trots det centrala läget bjuder på rofyllda omgivningar. Detta hotell passar dig som uppskattar läget och att rå om dig själv och ta dagen i ett lugnt tempo.

Ägarna är omtyckta och gör allt för att gästerna ska trivas på hotellet. Här finns en bar för svalkande dryck och wifi är gratis på hela området. Vid ankomst/avresa stannar bussen ca 200 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.