Resor till Kardamili

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

Peloponnesos – Kalamata kommer tillbaka 2022

I dessa annorlunda tider har vi blivit tvungna att se över vårt utbud av resor denna sommar. Det innebär tyvärr att vi inte kommer flyga till Santorini i år. Vi hoppas att du hittar ett annat passande resmål i vårt breda utbud av sommarresor.

En resa till Kardamili är ett perfekt val för dig som både vill ta det lugnt och hinna upptäcka så mycket som möjligt under semestern. Längs byns huvudgata ligger tavernor och caféer på rad, Taygetosberget ligger en vandring bort och Kalamatas storstadspuls ligger endast en kort bilresa bort.

Fakta om Kardamili

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Genomsnittspriset för en 2-rätters middag är ungefär 160 kr.

Transfer

Från flygplatsen till vårt hotell i Kardamili tar det ca. 1 timme. Beroende på trafik kan överföringstiden ta kortare / längre tid. Transport sker vanligtvis utan Apollo-reseguider.

Stränder

Stranden ligger i utkanten av Kardamilis centrum. Det finns gott om utrymme på den fina stenstranden och här hittar du trevliga tavernor, vissa med en härlig panoramautsikt, andra i frodiga trädgårdar. Flera mysiga trottoarkaféer.

Mer fakta

Väder

jan 12°c
feb 12°c
mar 15°c
apr 18°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 27°c
okt 22°c
nov 17°c
dec 13°c
8,5 av 10 Kardamili
Våra gästers betyg, baserat på 194 omdömen