Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

232 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
84
Bra
 
58
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2015-01-19

av Sofia D Örebro, Sverige

Fantastiskt boende

Vi var här i början av september 2014 och det var verkligen fantastiskt. Personalen på detta hotell var superbra. Det var god mat och bra strand. Sten men det gillar jag. Solstolar gratis och vi hade halvpension. och fick välja mellan lunch och middag. Vilket var toppen. Utsikten över havet och bukten var enorm. Det var en bit in till staden, men vi tog taxi. Sängarna var dock lite hårda men det är dom oftast i Grekland. Har legat på värre. rent och fräscht. För mig var det här hotellet ett av dom bästa jag bott på. Och detta på grund av den goda servicen och att vi blev så väl omhändertagna av personalen. Sofia. Örebro. Sweden

 
2014-08-30

av Sickanboll

Trevligt hotell precis vid vattnet

Hotellet ligger på en udde en bit utanför innerstaden Kalamata. En underbar utsikt ut mot vattnet vilket bidrar till en underbar atmosfär genomgående. Trevlig personal som höjer upplevelsen markant. Maten var kanske inte alltid 5 stjärnor men hade en "hemlagad" stämpel gällande grekisk mat, det sparades inte heller på olivoljan vilket kan bero på den geografiska placeringen. Det är lite bristfälligt med trottoarer (de som finns är typ 60 cm breda..) så jag skulle rekommendera att man antingen hyr en bil alternativt förbereder sig på att åka taxi mer än en gång. Det finns även 2 st festliga cocktailbarer i närheten, Arosa och Kastraki för de som gillar utelivet mer. Utsikten från dessa är i likhet med Messinian Bays slående. Annars är det ett avlägset hotell som inte har gångavstånd till mycket.

 
2014-08-05

av therese68 Kristinehamn, Sverige

Fantastisk utsikt!

Alla rum har en fantastisk utsikt över havet och in mot staden Kalamata. Hela hotellområdet har också vackra vyer var man än är. Under den veckan vi bodde på hotellet var det två bröllop och några ytterligare brudparsfotograferingar på hotellet, vilket styrker teorin att det är vackraste stället i Kalamata. Nackdelen är ju att hotellet ligger en bra bit utanför den mycket trevliga staden Kalamata. Vi hade halvpension på hotellet och var mer än nöjda med maten. Frukosten var helt ok. Vi fick sedan välja ett trerättersmål ytterligare när vi ville under dagen/kvällen. Väldigt bra mat och trevlig personal. Detta är ju inte ett 5-stjärnigt hotell så allt är inte perfekt, men personalen gör verkligen sitt yttersta även om det ibland är svårt att kommunicera på engelska. Det enda vi tyckte var dåligt på hotellet var badrummet. Absolut i minsta laget. Gratis solstolar på den privata stranden var däremot ett stort plus.

 
2021-08-10

av Antigoniesq

Pretty spot, great views of mountains and sea.

Beautiful, spacious, modern public spaces. Big terrace with open sea views where a good variety of warm and cold breakfast dishes were offered. From the terrace, beautifully landscaped stone staircase leads to a private pebble stone beach with umbrellas and lounge chairs for the hotel guests. Great swimming in clear beautiful water. Our room was small with an even tinier bathroom. But it have a big balcony with sea view. It was very clean with good bedlinen, towels and bathroom amenities. However, the wifi in the room was weak and slow. Bonus for the hotel guests: a great taverna with cooked and grilled food and an amazing panoramic view of the Messinian Gulf and Kalamata is literally right next to the hotel. We ate there every night!

 
2019-10-08

av vagokourambas Plomari, Grekland

Great view, great location

I rented a car at Athens airport and like most places in Greece, carparking is scarce in Kalamata. Messinia Bay Hotel not only offers free car parking back has awesome views back toward Kalamata and the surrounding mountains. Rooms are basic but well appointed. Very clean and tidy