Paxos Beach

  • Omtyckt av gäster
  • Omgivet av grönska
  • Precis vid havet

På sluttningen ner mot havet, inbäddat i grönskan från pinje- och olivträd hittar du hotell Paxos Beach. Hotellet, som är byggt av sten från ön, har en saltvattenpool, en barnpool, en restaurang med vacker utsikt mot havet och fina rum med inredning i jordnära toner. På omtyckta Paxos Beach väntar helt enkelt skön avkoppling och semester.


Rumstyper

Deluxerum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget och småskaligheten
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 224 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Paxos Beach är ett omtyckt hotell som gränsar till en fin klapperstensstrand. Både vid poolen och stranden erbjuds solstolar, parasoller och handduksservice utan kostnad.

På hotellet finns en restaurang och pool lounge. I restauranger och receptionen surfar du med gratis wifi. Vill du vara lite aktiv finns tennis, minigolf och pingis att underhålla sig med utan kostnad.

Hotellbyggnaderna på Paxos Beach ligger utspridda på ett stort område. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Begränsad lokaltrafik utanför hotellet. Ca 1,5 kilometer bort ligger öns huvudort Gaios, där de smala gränderna kantas av charmiga små pastellfärgade hus. Här finns gott om restauranger och caféer, och en mysig fiskehamn.

Måltider

Halvpension.

Bra att veta

Receptionen är öppen dagtid, vanligen från från morgonen fram till midnatt.