Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Litet familjedrivet, hög service, alltid trevliga och tillmötesgående.
-
Näpp

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

+
Poolområdet, bra luftkonditionering,biluthyrning
-
Brödrost, tidigare öppning frukost

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

247 omdömen
Utmärkt
 
183
Väldigt bra
 
47
Bra
 
10
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-17

av 103fredrikp Jönköping, Sverige

En lugn oas

Den absolut rätta platsen att avnjuta en lugn och avkopplande semester på. Samt en fantastisk service som är svår att slå. Hoppas ni kommer att tycka likadant..! Så ta din bok avnjut den till frukost, lunch... Efter en cykeltur eller bara hela tiden.

 
2018-09-17

av Annika W

Extraservice

Rum med det lilla extra, en handy, egen smartphone, som du får ha under hela din vistelse. Tvål,schampoo, balsam, badrock och tofflor, allt man behöver på rummen. Frukosten var underbar, mycket att välja på och poolområdet var så mysigt. Nära till den fantastiska stranden Akiri

 
2018-08-07

av Johan J Bromma, Sverige

Bästa hotell och restaurang

Utan tvekan det bästa hotellet och restaurangen i Aliki. Skönt designade rum och små detaljer som ger utsökt intryck. Lägg därtill en fantastiskt trevlig personal som gör allt för att din vistelse här ska bli så bra som möjligt. Ligger bara 10 min från strand och centrum och det är väldigt lugna omgivningar vilket vi uppskattade stort. Hyr gärna bil direkt från hotellet. Prisvärt. Vi hyrde scooter och fyrhjuling på annat håll. Mycket fint sätt att ta sig runt ön på och upptäcka egna små stränder. Johan Jern

 
2021-08-27

av federicomP1909IM

I paid a 4stars hotel and i found a B&B

I paid for a 4stars hotel and i found a b&b The "hotel" is far away from the shoreline ann technically in the hill Teresa are no services . I had the awfull sensation to be observed and comtrolled all the time Personel bad mannered I suggest to stay away It was a ridicolous mockery Federico Michelotti

 
2021-07-16

av Andykite61 Cambridge, Storbritannien

Hidden Gem

Great small hotel, staff very friendly and service was outstanding, we had a local belly dancer entertainment, we arrived with a small group drinks served very promptly. We also called in for quick drinks and snacks on way back from beach. Lovely swimming pool and surround Don’t pass without calling in you won’t be disappointed.