Kundomdömen om Parosland

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 4 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Litet familjedrivet, hög service, alltid trevliga och tillmötesgående.
-
Näpp

Bekräftad gäst: 2019-07-13


7 av 10

+
Poolområdet, bra luftkonditionering,biluthyrning
-
Brödrost, tidigare öppning frukost

Bekräftad gäst: 2019-07-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-06-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

241 omdömen
Utmärkt
 
181
Väldigt bra
 
44
Bra
 
10
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-17

Inlägg av 103fredrikp Jönköping, Sverige

En lugn oas

Den absolut rätta platsen att avnjuta en lugn och avkopplande semester på. Samt en fantastisk service som är svår att slå. Hoppas ni kommer att tycka likadant..! Så ta din bok avnjut den till frukost, lunch... Efter en cykeltur eller bara hela tiden.

 
2018-09-17

Inlägg av Annika W

Extraservice

Rum med det lilla extra, en handy, egen smartphone, som du får ha under hela din vistelse. Tvål,schampoo, balsam, badrock och tofflor, allt man behöver på rummen. Frukosten var underbar, mycket att välja på och poolområdet var så mysigt. Nära till den fantastiska stranden Akiri

 
2018-08-07

Inlägg av Johan J Bromma, Sverige

Bästa hotell och restaurang

Utan tvekan det bästa hotellet och restaurangen i Aliki. Skönt designade rum och små detaljer som ger utsökt intryck. Lägg därtill en fantastiskt trevlig personal som gör allt för att din vistelse här ska bli så bra som möjligt. Ligger bara 10 min från strand och centrum och det är väldigt lugna omgivningar vilket vi uppskattade stort. Hyr gärna bil direkt från hotellet. Prisvärt. Vi hyrde scooter och fyrhjuling på annat håll. Mycket fint sätt att ta sig runt ön på och upptäcka egna små stränder. Johan Jern

 
2020-11-14

Inlägg av sanji Europa

Nice hotel with average room, poor location

First impression of the hotel was rather positive. The lobby is pleasant, the pool and bar areas are beautiful and comfortable. The breakfast served was of good quality and changing daily, fresh orange juice was delicious. Unfortunately, we found that the room was average at best. They clearly show their age. We did not have warm water for a couple of hours, you can’t turn on the light without putting the key in a socket first, but you need your phone to find where to put that key as it is completely dark, the plug next to bed was not working and there isn’t any space in the bathroom to put your stuff. So we tried to spend more time by the pool - which unfortunately was not heated in Autumn, and ended up colder than the sea... Sea which is a long walk from the hotel - there is absolutely nothing around it, so a car is a must. Finally, what really disturbed us the most in those CoVid time was that masks were mandatory - of course - but the staff was only wearing a small sanitary shield 5 cm away from their mouth, something used in the food industry but completely useless to prevent spreading a viral infection.

 
2019-11-06

Inlägg av ChristinaKristiansen Alicante, Comunidad Valenciana, Spain

Peaceful, Pretty surroundings.

I went with a group of people. Our accommodation was lovely with everything you need and more. Very friendly staff. Plenty to choose from at breakfast, especially if you like cakes!! Dinner was a little dissapointing, not much choice at all. A great base for travelling around the island. Beautiful Noussa with great shops and lovely Harbour with plenty of restaurants etc,. We only stayed four nights and wished we had a couple more to unwind after our site seeing.