Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 15 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,4 / 10
Faciliteter
 
5,8 / 10
Mat och dryck
 
4,8 / 10
Rum/lägenhet
 
6,1 / 10
Service
 
6,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget
-
Mjukare sängar

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

+
Joanna med familj som alltid är så tillmötesgående och omtänksamma. Poolområdet. Läget. Wifi (som för en gångs skull var superbra).
-
En aningen mjukare extrabädd. Duschdraperier (fast jag vet att dom nu ska bygga om till duschkabiner).

Bekräftad gäst: 2019-08-17


3 av 10

+
Utsikten från balkongen över havet och solnedgången. Läget centralt
-
Hotellet har haft sin storhets tid men inte hängt med de senaste 25 åren. Behöver fräscha upp interiör på rummen och ut med plaststolar på balkongen. In med växter och ut med krimskrams från sent 80-tal/90-tal från gemensamma ytor. Få tillbaka sin charm. På tal om charm så behövs det charm-kurs till personalen, räcker inte med en som kan behärska yrkets specialitet. Kunna erbjuda glutenfritt alternativ och inte påstå att där är mycket grönsaker när där bara är oliver och tomater och möjligen ägg var 4 dag.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Utsikten mot havet
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


5 av 10

+
-
Sängarna. Bedrövliga inkl kuddarna

Bekräftad gäst: 2019-07-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

37% av resenärerna rekommenderar

196 omdömen
Utmärkt
 
24
Väldigt bra
 
53
Bra
 
57
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2019-07-13

av aLink_ping Linköping

Bra läge

Har bott en vecka på Pandrossos hotel och hade en underbar utsikt från vårt rum över havet. Hotellet något slitet, men det uppvägs av läget och den mysiga altanen//baren. Kan absolut tänka mig att återvända dit !

 
2015-07-26

av shine0n Parikia, Grekland

Fantastik utsikt.

Mycket trevligt hotell med enkla men helt okej rum och badrum. Utsikten från balkongen var fantastisk, hade tur att få ( i vårt tycke ) ett av de bästa rummen. Det låg även nära Wi-Fi routern så vi hade jätte-snabbt internet. Fräscht pool område. Trevlig och hjälpsam personal. Frukosten tröttnade man rätt fort på. Brödet var hårt men gjorde man en toast i rosten så funkade det.Nära till gamla stan, buss-station och badbåt. Orkar man gå så var det en 1/2-timmes promenad till en fin strand som heter Livadia Beach. Där var det gratis solstolar om man beställde något ätbart eller någon dryck från tavernan för minst 3 euro.Kan rekommendera badbåten till Martselo Beach. Fin sandstrand, inte så trångt bland solstolarna och härligt bad,men dyrt på tavernan om man ska äta.Vi kan verkligen rekommendera Paros och Pandrossos Hotell.

 
2015-07-18

av 116joelh Karlskrona, Sverige

Enkelt men med perfekt läge!

Enkelt hotell som är lite slitet i kanterna, men som har ett fantastiskt läge. Utsikten är fantastisk och hotellet ligger i ett lugnt område men bara minuter från stranden och gamla stan. Frukosten, som många verkar missnöjda med, var också ganska enkel men god. Rummen var små och innehåller bara det mest nödvändiga, men vem åker till Grekland för att sitta på hotellrummet?

 
2013-05-25

av 21JessicaA Linköping, Sverige

Trevligt Hotell med fantastiskt läge

Bra hotell för pengarna får man ett av rummen med havsutsikt så har man en helt fantastiskt vy. Annars var rummen väldigt nergångna och skulle behöva en renovering. Riktigt dålig frukost. Men trevlig personal och läget är helt fantastiskt.

 
2021-11-10

av Joanie881 Boston

Was worried but happy overall

As you can see by the reviews, there are varying opinions of this place. I was torn between 3 hotels in the same price range but this location was great and the sunset comments pulled me in. I also checked reviews on booking and hotels.com and those seemed to be better overall, so I cashed in points on my credit card for a 3 night stay. Even if I had paid, you could have gotten a room for about $40/nite in mid Oct. It's a grand hotel and must have been a stunner however many years ago (approaching Omni Mt. Washington feel). As mentioned, the pool area is great and I had no issues at all except the water was freezing. The lobby is pretty, outside patio very nice, dining room seemed nice too but was kind of depressing cuz it's so big and no one's eating in there (didn't have the bkfst). The room itself left a little to be desired: not so comfy, low beds that only came up to the bottom of my knee, the aforementioned tiniest shower ever, just a general old feeling to it. But it was roomy, clean, nice balcony view of the ocean/sunset, fridge that kept things cold. In general things just need freshening up. The owner was mostly very nice. I walked by one of the other hotels I'd considered and was happy I chose this one and its close to everything location.