Villa Rossa Area Boutique Beach Resort

apollo mondo one of a kind

  • Inhyst i ett av Pargas äldsta hus
  • Vackert beläget direkt vid stranden
  • Läckert hotell med unika inredningsdetaljer
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Välkommen till Villa Rossa Area Boutique Beach Resort, ett av våra Apollo Mondo One of a Kind-hotell, direkt vid stranden i charmiga Parga. Ägarfamiljen med varsam hand återskapade den ursprungliga karaktären av detta historiska landmärke. Med sitt unika läge har du både tillgång till stranden precis nedanför hotellet och närhet till Pargas pittoreska hamnpromenad och restaurangliv.


Rumstyper

Enrumslägenheter Deluxe för 2-3 personer. Tvårumslägenheter för 3 personer. Deluxerum för 1-2 personer. Juniorsviter för 2 personer. Sviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, hjälpsam personal och stilen!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 270 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Villa Rossa Area Boutique Beach Resort, som välkomna gäster över 12 år, värnar familjen om både gästen och miljön. I den renovering som genomfördes för något år sedan har återvunnet material använts och inredningen är en blandning av lokalt hantverk och vintagedetaljer. Varje rum är unikt inrett och en charmig detalj är hur hotellets tre byggnader formar den grekiska bokstaven π (pi).

Allt vatten på Villa Rossa Area Boutique Beach Resort är av bästa kvalitet. Hotellets dricksvatten, iskuber, kaffe- och tevatten har destillerats genom en utvecklad filtreringsprocess. Här smakar Pargas vatten som bäst.

Hotellet är placerat mellan de två stränderna Krioneri och Piso Krioneri och har havet som närmsta granne. Som gäst kan du boka din solstol på den privata stranden om du samtidigt beställer något från strandbaren. Baren är öppen från tidig morgon till sen kväll och här serveras enklare rätter och sallader, juice och smoothies på närodlad frukt, lokala premiumviner och champagne.

Hotellets restaurang har en stor terrass som breder ut sig mot havet, med utsikt mot Pargas glittrande siluett. Här serveras en hemlagad frukost varje morgon med nybakat bröd, pajer och bakverk. Vid lunch och middag tillagas lokala delikatesser, färsk fisk och skaldjur på kolgrillen, under översyn av hotellets prisbelönta kock. Den grekiska atmosfären är påtaglig, här är hemtrevligt och avkopplande.

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort har en spännande historia. Den vackra röda huvudbyggnaden, Villa Rossa, vetter mot havet och var tidigare hem till en rik tobaksägare och hans familj. Där de andra två byggnaderna står fanns på den tiden ett tobakslager och stallar. De tre husen är förbundna med en grönskande trädgård. På hotellet finns ett litet museum som berättar husets historia, samt ett litet galleri som gästas av olika utställningar.

Närområdet
Parga är på många sätt Greklands hjärta. Med sin charm, sin vackra natur och sina fantastiska stränder är det här en perfekt plats för både avkoppling och aktivitet. På Villa Rossa bor du nära naturen men ett stenkast från shopping och restauranger. Börja morgonen med en promenad genom den vackra trädgården, uppför olivlundarna och längs med stranden in mot Pargas centrum. Villa Rossa ligger på promenadavstånd till den mysiga hamnen. Här ligger tavernorna tätt och i de vindlande gränderna trängs butikerna med mysiga små barer.

Från Parga kan du göra utflykter ända till Albanien! Apollo har ett rikt utflyktsprogram från Parga och du kan läsa mer här om hur du enklast upptäcker Epirus-områdets äkta guldkorn.

Mot avgift
Solstolar och parasoller på stranden mot avgift (köp i strandbaren)
Strandhanddukar

Måltider

Frukost ingår.

Bra att veta

  • Vid ankomst och avresa stannar bussen ca 200 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.
  • Hiss finns endast i Roseana-byggnaden.
Apollo Mondo One of A Kind
  • Unika hotellupplevelser
  • Genomtänkt helhet och atmosfär
  • Noga utvalda av Apollo
  • Alltid minst 3 stjärnor