Rezi - Sommaren 2021

  • Hög kundnöjdhet
  • Grönskande poolområde
  • Nära stranden
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

I gröna omgivningar i Pargas utkant hittar du hotell Rezi som erbjuder både rum och lägenheter. Här kan du koppla av vid det trevliga poolområdet, eller ta den lilla promenaden ner till Piso Krioneri för bad i det kristallklara havet. När kvällen kommer väntar hamnpromenaden med alla restauranger och sköna takbarer.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 1-2 personer/2-3 personer, varav 1 barn. Enrumslägenheter för 1-2 personer/2-3 personer. Tvårumslägenheter 4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, standard på rummet, personalen, service.. ja allt!! Rekommenderas varmt, och det blir definitivt återbesök.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 304 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 300 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Familjeägda hotell Rezi består av två byggnader som ligger i en härlig trädgård i utkanten av Parga. På hotellet finns ett poolområde där poolen har olika vattennivåer, en del är något grundare. Vid poolen finns gratis solstolar och parasoller samt en pool-/snackbar. Handduksservice mot avgift. Receptionen är öppen från morgon till kväll.

Till Piso Krioneri, som är den närmsta stranden, är det cirka 100 meter. Nära till Pargas mysiga centrum och hamnpromenad där det finns bra butik- och restaurangutbud. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lokal trafik.

Måltider

Dubbelrum: Frukostbuffé. Lägenheterna: Inga. Frukost mot tillägg.