Rumstyper på Lichnos Beach Hotel & Suites

Deluxerum

Deluxerummen ligger i byggnaden närmast havet. En dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Rymlig balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med utomhusjacuzzi

Deluxerummen med jacuzzi ligger i byggnaden närmast havet. Rymliga rum med två delar, en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan skärmas av med en skjutdörr av glas. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Härlig uteplats, en balkong eller terrass, med havsutsikt och en privat jacuzzi. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Executiverum

Executiverummen ligger i huvudbyggnaden vid poolen. En stor dubbelsäng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Familjerum

Familjerummen ligger i byggnaden närmast havet. De består av två rum, ett sovrum och ett rum med ett separat soffområde med möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och kaffemaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Rymlig balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit premium (med utomhusjacuzzi)

Juniorsviterna premium med utomhusjacuzzi ligger i huvudbyggnaden vid poolen. Ett rum med två delar, en sovrumsdel och en vardagsrumsdel med soffgrupp och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp och en kaffemaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Riktigt stor uteplats med havsutsikt och en jacuzzi. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit superior

Juniorsviterna superior ligger i huvudbyggnaden vid poolen. Två separata sovrum , det ena med en bekväm sittgrupp som kan skärmas av med en skjutdörr av glas. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 39-41 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Superiorrummen ligger i huvudbyggnaden vid poolen. En dubbelsäng eller två separata sängar Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tofflor. Hårtork. Badrum med duschkabin och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.