Kundomdömen om Lichnos Beach Hotel & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 5 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget nära havet
-

Bekräftad gäst: 2022-06-20


9 av 10

+
Läget och maten var klart det bästa.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-03


10 av 10

+
Så rent och fräscht. Trevlig personal och god service på alla sätt
-

Bekräftad gäst: 2022-05-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

614 omdömen
Utmärkt
 
419
Väldigt bra
 
102
Bra
 
50
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2022-05-28

av 323joakimk Sverige

Helt underbart!

Fina rum med grym utsikt! Personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi hade halvpension vilket fungerade bra för oss, maten var i toppklass. Tyvärr ingick inte dryck på middagen, kan tycka att vatten åtminstone borde ingått. Taxibåt in till parga går från stranden och tog 15-20 minuter, mysig liten tripp. Tips är att ta promenaden upp bland olivträden, fortsätter man stigen kommer man till slut till en fin kyrka med utsikt över hela Parga stad.

 
2019-08-26

av veronikav590

Lyxigt hotell med halvpension

Fina rum med havsutsikt. Bra service och fina grönområden. Poolområdet med omgivande olivträd var fantastisk och uppehöll hela familjen då temperaturen var 40 grader. Bra buffé med stort utbud av rätter.

 
2019-08-08

av sommar566 Ayia Napa, Cypern

Överreklamerat

Helt obegripligt hur detta hotell fått dessa stjärnor.. överpriser och dålig service. Inget vuxenhotell, dubbla priser på mat o dryck jämfört med restauranger inne i Parga. Saknas spa och gym. Standard rymmen har badrum med glasdörr framför sängen... inte så genomtänkt...saknas duschar och toaletter på stranden. Solstolar paxas vilket leder till att 90%av solstolarna som är gratis för hotellets gäster är bokade trots att ingen använder dem.. bedrövligt! Vill du ha stim med barn, hundar och en minimal pool så varsågod! Ej värt pengarna...

 
2018-09-27

av elisabethh938 Salzburg, Österrike

Väldigt bra!!

Vi var hör för några år sedan och det har blivit om möjligt ännu bättre sedan dess!! Rummen är super, rent o snyggt! Proffsig o trevlig personal! Det enda vi kan gnälla lite över är väl i så fall maten som inte är någon Höjdare!! Tycker inte om bufféer över huvud taget och blir man tvingad att köpa halvpension borde den vara av betydligt bättre kvalitet på ett Hotel i Lichnos klass!!!

 
2018-07-30

av sofieu Stockholm, Sverige

Vackra omgivningar!

Det som gör hela grejen med Lichnos beach hotell är det vackra läget och omgivningarna. Utsikten från rummen är helt fantastisk!! Bara promenaden ner till stranden/restaurangen är en upplevelse, och ett plus för extra semestermotion när man ska gå uppför igen. Tyvärr drar servicen, priset och kvalitén på middagen ner betyget. I den trendiga beach baren fick vi flera av dagarna vänta länge eller själva göra personalen uppmärksam på att vi satt oss till bords och faktiskt var intresserade utav att äta och dricka. Detta trots att det stod 3 av personalen och hängde i baren. Sen var både maten och drycken helt orimligt dyr!!! Vi gick nästan alla dagar till restaurangen till vänster, där var servicen på topp och priserna mycket bättre, framförallt var maten sååå god! Vi åt olika mat varje lunch och var lika nöjda varje gång! Buffén på kvällen var fräsch med rätt så smaklös och oinspirerande, som vegetarian fick jag mest äta fetaost och pommes. Tjejerna som jobbade på lekplatsen var helt fantastiska, dom var värda en 5:a! En dag i veckan var det en show med ansiktsmålning och trolleri, min dotter älskade det! På det stora hela var semestern jättebra, men hotellet har en del att jobba på för att nå ändå fram, och inte bara förlita sig på sina vackra vyer. Den gamla mininbussen från 70 talet som plockade upp oss vid transferbussen borde bara skrotas på en gång, ett skämt att hämta barnfamiljer i en sån!