Rumstyper på hotell Lemon Tree i Parga

Enrumslägenheter

Enrumslägenhet med balkong eller markterrass. Kombinerat sovrum och minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Vissa lägenheter har ingång till via uteplatsen. Till sommaren 2023 har alla enrumslägenheter genomgått en renovering och kommer att vara uppdaterade och fräscha.

Rumsstorlek: ca 23-25 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet superior med balkong. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Vissa lägenheter saknar dörr mellan rummen, de avskiljs då av ett draperi. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med balkong eller markterrass. Ett sovrum ch ett kombinerat vardagsrum/minikök. I vissa lägenheter saknas dörr mellan rummen, de avskiljs då av ett draperi. En mindre dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, vattenkokare, kylskåp och enkel köksutrustning. Kostnadsfritt wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrum med dusch och wc. Städning 6 ggr/vecka. Vissa lägenheter har ingång via uteplatsen.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.