Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 97 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Mysigt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-13


10 av 10

+
Trevlig omgivning. Pool . Och nära centrum
-

Bekräftad gäst: 2022-06-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-06


7 av 10

+
Trevligt familje hotell.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-03


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-30


8 av 10

+
Mysigt, familjärt och bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-27


8 av 10

+
Fin mysig trädgård lite avsides men med gångavstånd till stan och strand. Ny 2 rums lägenhet - smakfullt inredd, rent och fräscht.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-20


10 av 10

+
Lugnt å städat (har varit där tidigare)
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


8 av 10

+
Lugnt o bra läge men ändå nära till hamnen och allt. Fräscha nyrenoverade rum o ett mysigt litet poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
14
Väldigt bra
 
19
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-07-26

av tilderosengren Mallorca, Spanien

Under all kritik

Vår vistelse på detta hotel var hemsk. Bilderna rättfärdigade inte hur rummet såg ut i verkligheten, sängarna var stenhårda kuddarna lika så. I väggarna gick det råttor som höll oss vakna hela nätterna de gnagde i väggarna och lät så att vi vaknade. När vi påpekade detta för föreståndaren samt visade ett flertal video upptagningar var hennes svar endast att hon viste att vi var sånna gäster som skulle klaga, det kände hon på sig sen dag 1. Vi fick ta emot många glåpord så som att vi var fattiga och inte hade råd. Vi vart inte erbjuda något annat rum fast vi frågade och vart istället ombedda att byta hotel. Otroligt sorgligt då hotellet i sig låg bra till med nära till stad och vatten. Dock extremt trafik stört.

 
2021-07-19

av GoPlaces14543929070 Parga Municipality, Grekland

Mysigt och trivsamt hotell

Mysigt och lugnt hotell. Dubbelrummen fräscha och renoverade. Finns även lägenheter. Trevlig bar och fint poolområde. Perfekt för familj eller par. Bra service. Och bra städning av rummen.Hotellet ligger nära stranden och hamnen. Endast några minuters promenad.

 
2018-06-06

av madeleinelarsson1960 Linköping, Sverige

Under all kritik

Det klart sämsta hotell jag varit på. Hårda sängar väldig dåligt utrustat kök. Rummet framför allt badrummet var inte städat. Otrevlig personal när man påpekar bristfälligheterna. Fick 50 euro av Apollo som kompensation. Inget hotell jag skulle rekommendera.Bra läge från stan och båtar till stränderna runt om.

 
2017-08-07

av caamelas Stockholm, Sverige

Bra läge

Trevligt hotell, trevlig och hjälpsam personal. Går inte att laga mat i den lägenheten vi hade. En kokplatta som tog 20 min att koka vatten. Bra städning och det finns en mindre bar med lite mat och drinkar. Bra läge i närheten av centrum. Lätt att ta sig till de tre olika stränderna i staden och närliggande supermarket har det mesta.

 
2016-09-20

av Markus B

Trevligt ställe

Trevligt lägenhetshotell med ok pool, liten snackar med cocktails och öl. Lagom avstånd till stan/stranden. Något nära stora vägen, men inget som störde i vårt rum. Bristfällig wifi på rummet, och begränsat kök, men annars bra.