Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 157 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Lugnt o bra läge men ändå nära till hamnen och allt. Fräscha nyrenoverade rum o ett mysigt litet poolområde.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


8 av 10

+
Familjärt och lugnt, inte trångt vid poolen. Läget är också bra.
-
Baren vid Poolen kunde servera lite bättre smårätter, vi tog grekisk sallad för 7,5 € som inte var mycket att ha, därför blev det inget mera där. Personalen var lite introverta, ville liksom inte ha kontakt (städpersonalen undantagen) utan satt helst för sig själva. Rummet vi hade var en enrummare, lite trångt blir det. Ingen spisfläkt trots att det var nyrenoverat, golvet i duschen är felkonstruerat, vid en lättare dusch så rinner det ut vatten på hela badrumsgolvet. En sak som jag ALLTID saknar är krokar på hallväggen, att det skall vara så svårt att sätta dit begriper jag inte. Sist men inte minst, varför har de inte lagt ut en lapp med information om t.ex. när byte av handdukar sker, vad aircondition mm kostar och hur det fungerar, helt enkelt en informationslapp, det skulle underlätta betydligt, man kan fråga men jag kan inte grekiska och de kan väldigt lite engelska. Nu vill jag inte låta gnällig men ovan tål att påpekas. Vi trivdes gott.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


6 av 10

+
-
Att behålla rummet längre än till 14.mycket dåliga dusch möjligheter när man har nattflyg hem. Detta gör att nan inte väljer detta hotell igen.

Bekräftad gäst: 2021-09-14


8 av 10

+
Lungt och skönt, vårat rum med två stora balkonger 👍🏼
-
Poolen såg inte så fräsch ut, sen stängde personalen baren på kvällen lite när dom ville…

Bekräftad gäst: 2021-09-14


10 av 10

+
Bra läge och nära till allt!
-
Renovering var påbörjad och behövs i alla rum. Mjukare sängar bör finnas och duschväggar i badrum.

Bekräftad gäst: 2021-09-13


8 av 10

+
God hygien, trevlig städpersonal.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-13


9 av 10

+
Rent fint och renoverat rum. Närhet till stad och strand.
-
Bäddmadrass till säng och vanlig buffefrukost

Bekräftad gäst: 2021-09-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-09-06


7 av 10

+
Lungt familjärt
-

Bekräftad gäst: 2021-09-06


8 av 10

+
Vårt rum och trevliga personalen
-
Utbud i bar och mat

Bekräftad gäst: 2021-09-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

45 omdömen
Utmärkt
 
12
Väldigt bra
 
18
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2021-07-26

av tilderosengren Mallorca, Spanien

Under all kritik

Vår vistelse på detta hotel var hemsk. Bilderna rättfärdigade inte hur rummet såg ut i verkligheten, sängarna var stenhårda kuddarna lika så. I väggarna gick det råttor som höll oss vakna hela nätterna de gnagde i väggarna och lät så att vi vaknade. När vi påpekade detta för föreståndaren samt visade ett flertal video upptagningar var hennes svar endast att hon viste att vi var sånna gäster som skulle klaga, det kände hon på sig sen dag 1. Vi fick ta emot många glåpord så som att vi var fattiga och inte hade råd. Vi vart inte erbjuda något annat rum fast vi frågade och vart istället ombedda att byta hotel. Otroligt sorgligt då hotellet i sig låg bra till med nära till stad och vatten. Dock extremt trafik stört.

 
2021-07-19

av GoPlaces14543929070 Parga, Grekland

Mysigt och trivsamt hotell

Mysigt och lugnt hotell. Dubbelrummen fräscha och renoverade. Finns även lägenheter. Trevlig bar och fint poolområde. Perfekt för familj eller par. Bra service. Och bra städning av rummen.Hotellet ligger nära stranden och hamnen. Endast några minuters promenad.

 
2018-06-06

av madeleinelarsson1960 Linköping, Sverige

Under all kritik

Det klart sämsta hotell jag varit på. Hårda sängar väldig dåligt utrustat kök. Rummet framför allt badrummet var inte städat. Otrevlig personal när man påpekar bristfälligheterna. Fick 50 euro av Apollo som kompensation. Inget hotell jag skulle rekommendera.Bra läge från stan och båtar till stränderna runt om.

 
2017-08-07

av caamelas Stockholm, Sverige

Bra läge

Trevligt hotell, trevlig och hjälpsam personal. Går inte att laga mat i den lägenheten vi hade. En kokplatta som tog 20 min att koka vatten. Bra städning och det finns en mindre bar med lite mat och drinkar. Bra läge i närheten av centrum. Lätt att ta sig till de tre olika stränderna i staden och närliggande supermarket har det mesta.

 
2016-09-20

av Markus B

Trevligt ställe

Trevligt lägenhetshotell med ok pool, liten snackar med cocktails och öl. Lagom avstånd till stan/stranden. Något nära stora vägen, men inget som störde i vårt rum. Bristfällig wifi på rummet, och begränsat kök, men annars bra.