Kundomdömen om Gogozotos

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

464 omdömen
Utmärkt
 
305
Väldigt bra
 
115
Bra
 
22
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2020-08-04

Inlägg av PeterCallh

Suveränt!

Har precis kommit hem från 1 vecka med Airtours och detta hotellet. Håller fortfarande på att smälta intryck och allt. Läget och personalen får 9 av 10 poäng. Städningen får 10 av 10 poäng. Frukosten hade man kanske kunnat önska "lite" mer av, men man blev mätt och den var fräsch. Men sedan hade vi halvpension så vi åt middag på kvällen. Och då fick man 3 rätters middag varje kväll (om man orkade). Jag får rysningar när jag tänker på den.. WOW!! Vilket upplägg och smaker på ALLT.. Det var verkligen världsklass på maten ❤️

 
2020-07-31

Inlägg av carolah695

Underbar semester🥰🥰☀️🇬🇷

Helt fantastiskt Hotell!!!💕 Det som drar ner det något -endast för just oss då- är att vi fick ett väldigt litet dubbelrum instoppat i ett hörn - dock såg vi havet, som dem utlovat men en hel del grönska vägen men vackert. Städningen jättebra! Gratis solstolar nere vid stranden med barservice vid solstolen👍🏻. Liten men skön pool precis vid restaurangen. Mycket vänlig och trevlig personal på hotellet och maten...MATEN!!!! Så gudomlig!!!! Bara maten får 5 ⭐️. Dem har även ett eget vinmärke - Akti (som själva restaurangen heter) både rött, vitt och rosévin jättegott. Rekommenderar verkligen detta hotell!!!!

 
2019-10-06

Inlägg av landet12

Parga var jättevackert, litet o mysigt

Gogozotos Residence var kanonbra.Vi rådde oss själva o vi var 2 par som hade en stor lägenhet på ca 75 kvadratmeter.Det var 2 sovrum o 2 badrum ,en med dusch. Ett stort rum med kök. Precis utanför över gatan var det ett bageri som vi köpte nybakat varje morgon. Det var lagom avstånd till både hamnen o affärer.Kan verkligen rekommendera detta underbara ställe.

 
2019-09-26

Inlägg av MargaretaL16

5:e besöket till Valtos Beach Hotel.

Toppklass. Rent, fint, fräscht. Familj och crew är vänliga,trevliga och tillmötesgående. Nära till stranden, strandbar strax ovanför de bekvämaste solsängarna som finns. Grekisk afton på måndagar bör ej missas då man isf går miste om en osannolikt god buffé som är en fröjd för gom och öga.

 
2019-06-30

Inlägg av jonasn556 Krokom, Sverige

Lunch

Mycket bra lunch, jag tog en kycklingrätt med ris och sallad, barnen åt pizza och frun omelett med klyftpotatis. Vi beställde även in deras fruktsmoothies och allt var välsmakande och restaurangen låg fint beläget ovanför Valta beach.