Kundomdömen om Exotico

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 50 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fina lägenheter Bra städning Bra frukost. Stor fin pool, Bra läge,
-
Lite gladare och trevligare hotellägare!!

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

+
Fin pool och mysigt ställe, ok rum, fräsch toa, mysig utsikt , 5 min och så är man vid havet
-
Om man ska bädda rent sängarna att byta allt. Skulle dra fram täcke o då va de svarta håstrån på lakanet så jag lät bli och hade handuk som täcke. Inget ja orkade påpeka de va ändå rätt varmt . Bättre utbud på frukosten. Väldigt dåligt utbud . Ägaren verkar ibland ta betalt för hans varor lite som han själv känner o kan gå till överpris.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


7 av 10

+
Rummen var rätt så nyrenoverade. Väldigt låga sängar då man inte använder bäddmadrasser. Dåligt utrustat pentry.
-
Bättre köksutrustning. Markiser på övre våning istället för parasoll som inte gick att använda p.g.a minsta vindpust. Bättre kontroll på poolen. Reningen fungerade inte tillfredsställande.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

+
Ett litet lugnt hotell med väldigt serviceinriktad personal. Städningen är det inget annat hotell jag varit på som kommer i närheten av.
-
Starkare lampa på balkongen är det enda jag hade önskemål om.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


10 av 10

+
Mysigt och städningen var det bästa jag varit med om!
-
Sängarna,stenhårda

Bekräftad gäst: 2019-09-20


9 av 10

+
Litet och mysigt Städningen mycket bra Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


7 av 10

+
Polen och att ägaren var väldigt service minded
-
Lite hård säng

Bekräftad gäst: 2019-09-20


7 av 10

+
polen
-
frukost

Bekräftad gäst: 2019-09-13


7 av 10

+
Poolen, lugnet
-
Frukosten . Hårfön på rummet

Bekräftad gäst: 2019-08-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

11 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
8
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-10-11

Inlägg av Anne-MarieK4

Supermysigt familjärt hotell

Mysigt, familjärt lägenhetshotell med mysig pool och bara några minuters promenad till stranden. Plus för hotellets lilla supermarket och restaurangen. Ägaren, Dimitris, lagade bra mat. Moussakan får extra pluspoäng! Städerskan på hotellet får också plus i kanten. Hon var fenomenal. Frukosten är inte som på de stora hotellen, men fullt tillräcklig. Kaffe, juice, rostat bröd, marmelader, ost/skinka, yoghurt, frukt och grönsaker. Rekommenderar varmt om man vill bo relativt enkelt och i ett lugnt område, dock inte alltför långt ifrån byn. Kommer att åka tillbaka!

 
2019-08-25

Inlägg av viktorolof Uddevalla, Sverige

Helt okej

Bodde på Exotico en vecka i Augusti. Hotellet låg en kortare promenad från Pargas bästa strand och cirka 2km från centrala Parga. I anslutning till hotellet finns en minimarket som var öppen långt in på kvällen. Frukosten som erbjuds bestod av lätt rostat bröd, ägg, yoghurt och lite frukt & grönt. Rummen var stora och relativt fräscha, dock läckte handfatet samt det var märken på väggar och tag efter ett stort antal ihjälslagna kryp. Överlag så var hotellet rätt bra med ett bra poolområde och städningen var mycket bra där städerskan till och med vek kläder. 4/5

 
2018-07-03

Inlägg av Essi V

Holiday in Parga, Exotico

We stayed in hotel Exotico last week. + nice pool area + hotel's own small market + so lovely girls working at the hotel, they were always friendly and talked with us - breakfast includes bread with cheese and ham, fruits, yoghurt, orange juice, coffee and tea. It was basic but not so good.

 
2019-10-18

Inlägg av dimlolos Igoumenitsa, Grekland

Πανέμορφη πισίνα

Καταπληκτική πισίνα πολύ ζέστη εξυπηρέτηση! Δίπλα από την παραλία του Βάλτου!ο κύριος Δημήτρης εξυπηρετικό γάτος το ξενοδοχείο περιλαμβάνει και μικρό mini marker , εστιατόριο.το μήνα Σεπτέμβριο η Πάργα είναι σκέτη μαγεία. Ακολουθήστε τις συμβουλές του ιδιοκτήτη και οι εξορμήσεις σε Αχέροντα και Παξούς θα σας καταπλήξουν.

 
2019-09-29

Inlägg av niskaputnica

Odlično mesto za odmor i za obedovanje tradicionalne grčke hrane i pića. Divan bazen i gostoljubivo osoblje. Daniela

Odlične sobe, terasa sa divnim pogledom na bazen i odlična hrana i ljubazno osoblje. Sve sobe gledaju na jeobičan bazen sa maslinom u sredini. Svaki dan se čisti. Kupatila su nova i lepa. Imate kuhinju u hotelu veliki frižider, klimu, velike peškire koji se menjaju svaki dan, novu i lepu posteljinu. I ljubazno osoblje spremno da pomogne u svakom trenutku.