Kundomdömen om Bella Vista

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Bästa med hotellet var att de var så himla familjär! Personalen visst ens namn, hälsade alltid, var noga med att man trivdes och hade det bra!
-
Uppdatera sängarna och ha ett tunt täcke ifall de skulle behövas.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


7 av 10

+
Personlig och trevlig service. Rent och fint
-
Inte tydligt hos hotellets personal vad som gäller vid transfern till flygplatsen. Vi blev skjutsade upp till stora vägen men skulle egentligen blivit hämtade vid hotellet. Detta medförde att vi fick vänta en bra stund extra. En hel del missförstånd.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

+
Utsikten, maten, personalen o minibussen in till Parga, att ingenting är omöjligt.
-
Ugn i köket, beskriva bättre hur kraftig lutning det är ner o upp från stranden. Kanske minibussen även kan åka ner o upp till o från stranden några gånger per dag.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


6 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal
-
Förtydliga att det är längre väg till stranden och staden än vad man får uppfattning om på beskrivningen. Det är begränsade tider för hotellets transport till och från staden och att man måste betala extra för det. Vill man åka till och från staden vid önskade tider bör man hyra en moped eller bil. Förtydliga även att det tillkommer en extra avgift för AC på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


8 av 10

+
Bra läge och fin utsikt. Vi hyrde moped hela veckan för att enkelt ta oss in till Parga och till olika stränder. Det tyckte vi behövdes för att smidigt ta oss runt.
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
30
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

Inlägg av magdadevall Långasjö, Sverige

Vi är så nöjda!

Vår bröllopsresa blev två veckor i vackra Parga. Beredda att få reaktioner på vårt samkönade äktenskap gav vi oss iväg, men på Bella Vista har vi varit trygga och blivit väl emottagna. Bra rum, skönt poolhäng, fantastisk strand (Lichnos) och god kommunikation in till Parga med minibussen. Man blir snabbt tjenis med Christos och övrig personal och hjälpsam & god stämning bland hotellgästerna.

 
2015-07-15

Inlägg av Anna R Malmö, Skåne County, Sweden

Välskött lägenhetshotell vid en underbar strand

Jag bodde på Bella Vista en vecka i juli 2015 med mina två tonåringar. Vi hade en liten lägenhet med en extrasäng. Allt var i gott skick och städades mycket ordentligt var dag. Vasilis i baren hade full koll på allt man kunde önska. Poolen var skön att ha ha då det var kokhett och ibland jobbigt att gå ner(eller framförallt upp)till den vackra stranden.. Där nere fanns en camping med en liten butik och några restauranger. För mer utbud tog vi minibussen för 1euro per person in till Parga några kvällar. Jag är glad att vi bodde vid Lichnosstranden och inte i Parga, som är långt mer turistiskt. Jag reser gärna tillbaka hit men kanske när det är lite svalare för att utforska omgivningarna mer.

 
2021-07-16

Inlägg av miraam-12 Köpenhamn, Danmark

Beautiful location, very clean, small bar with food and drinks

It has a stunning view and it well maintained outdoors. Indoors it is very clean too, but has a few things that could be improved, like the cooking plate that did not work, a fridge where that was a bit broken and a very small shower. I came there for peace and quiet and that was in fact a bit hard to achieve, as my room was next to the bar, and you could often hear music or loud conversation or the owners car or motor bike going bip bip bip. And in that sense there was not a quiet corner to stay as the pool was often busy with screaming kids and that had me somehow frustrated. I asked to be removed to a room away from the pool, and he said it was not possible. When the aircon on my second floor appartment broke down I was moved to the ground floor, but when they fixed he gave my room to another traveller, which I found a little rude, and it was my impression that he gave women travellers the poorer rooms. I know some people find it a bit far to Parga if they do not have a car. There is a five times a day taxiservice from the hotel for jus 1,5 Euros, but I found especially at nights the 10 pm return was too early, but you could also take a taxi from town for about 7 euros. You can walk down to town in a bit more than half and hour. I loved to go to the nearby beach in the morning when it was still quiet and it is very nice to swim there and you can also see some smaller fish by the rocks. There are a few public beach bars which are quiet good for lunch, coffee etc.

 
2021-07-11

Inlägg av dimitris696 Aten, Grekland

Βella Vista hotel was a very nice experience!!!

Bella Vista hotel was a very good choice to stay in Parga on our way to Corfu and back.Situated in a beautiful place very green on the foot of a majestic mountain three minutes from the beach Lichnos which is wonderful.The staff was very friendly and helpful,the rooms are very comfortable very quiet cool and clean.The beds are very good with fantastic new mattress es.The prices are according to what it should be and very much in balance with what the hotel offers.I definitely recommended to all as Parga is a destination that someone must visit.Its so beautiful. The hotel is close to all tavernas and very good restaurants

 
2019-09-20

Inlägg av Clairedov Essex, Storbritannien

Wonderful!

We wanted a quiet relaxing break..pool beach and sunshine and thats exactly what we got! I travelled with 2 older teens and we had read all the reviews ..and this place didnt dissapoint. On arrival Christos greeted us with a drink and info about the bus offered food and showed us our rooms. We had a studio on the upper floor and it was spacious and clean. Lovely bathroom with a huge shower, well equiped kitchen and big bedroom leading onto a balcony with table, chairs, umbrella and dryer. It was perfect. We woke up to a wonderful view of the pool and sea. We spent our days either at the pool when mostly we were the only ones in it, or we walked to Lichnos beach, a five minute walk down and fifteen back up..it honestly wasnt that bad even in 34 degrees and it helped knowing we would jump straight in the pool. The beach was beautiful..we stayed at the campsite end where there is a well stocked shop a bar and toilets. Beds were 7e for 2 and an umbrella and the sea was crystal clear and warm. We went into Parga for a couple of eve nings using the hotel transport. Parga is beautiful with tons of shops and restaurants. Make sure you walk further back up the windy lanes to discover all the amazing shops. We also used the restaurant at the back of the hotel.. ..amazing food and views over Lichnos. Christos and his team are amazing and can't do enough for you..really this man never stops and if he hasnt got something you want he jumps on his bike and goes and gets it! We kept our room on for 15 euros ..well worth it. This place is amazing and if you are thinking of booking...just do it!!