Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 39 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Storleken, läget på bergssluttningen, hotellvärdens omtanke om sina gäster, lugnet och faktiskt sköna sängar.
-
Lite bättre utrustning i köksdelen, glas och porslin och bestick

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
familjärt och väldigt bra på att hjälpa till
-
det var inget fel på rummet men jag vet att dem har renoverat några rum som är super fräscha så om dem skulle renovera alla rummen hade de blivit 11/10!

Bekräftad gäst: 2021-08-03


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
Bästa med hotellet var att de var så himla familjär! Personalen visst ens namn, hälsade alltid, var noga med att man trivdes och hade det bra!
-
Uppdatera sängarna och ha ett tunt täcke ifall de skulle behövas.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-20


7 av 10

+
Personlig och trevlig service. Rent och fint
-
Inte tydligt hos hotellets personal vad som gäller vid transfern till flygplatsen. Vi blev skjutsade upp till stora vägen men skulle egentligen blivit hämtade vid hotellet. Detta medförde att vi fick vänta en bra stund extra. En hel del missförstånd.

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

+
Utsikten, maten, personalen o minibussen in till Parga, att ingenting är omöjligt.
-
Ugn i köket, beskriva bättre hur kraftig lutning det är ner o upp från stranden. Kanske minibussen även kan åka ner o upp till o från stranden några gånger per dag.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


6 av 10

+
Trevlig och hjälpsam personal
-
Förtydliga att det är längre väg till stranden och staden än vad man får uppfattning om på beskrivningen. Det är begränsade tider för hotellets transport till och från staden och att man måste betala extra för det. Vill man åka till och från staden vid önskade tider bör man hyra en moped eller bil. Förtydliga även att det tillkommer en extra avgift för AC på rummen.

Bekräftad gäst: 2019-07-29


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

117 omdömen
Utmärkt
 
83
Väldigt bra
 
30
Bra
 
2
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-09-22

av magdadevall Långasjö, Sverige

Vi är så nöjda!

Vår bröllopsresa blev två veckor i vackra Parga. Beredda att få reaktioner på vårt samkönade äktenskap gav vi oss iväg, men på Bella Vista har vi varit trygga och blivit väl emottagna. Bra rum, skönt poolhäng, fantastisk strand (Lichnos) och god kommunikation in till Parga med minibussen. Man blir snabbt tjenis med Christos och övrig personal och hjälpsam & god stämning bland hotellgästerna.

 
2015-07-15

av Anna R Malmö, Skåne County, Sweden

Välskött lägenhetshotell vid en underbar strand

Jag bodde på Bella Vista en vecka i juli 2015 med mina två tonåringar. Vi hade en liten lägenhet med en extrasäng. Allt var i gott skick och städades mycket ordentligt var dag. Vasilis i baren hade full koll på allt man kunde önska. Poolen var skön att ha ha då det var kokhett och ibland jobbigt att gå ner(eller framförallt upp)till den vackra stranden.. Där nere fanns en camping med en liten butik och några restauranger. För mer utbud tog vi minibussen för 1euro per person in till Parga några kvällar. Jag är glad att vi bodde vid Lichnosstranden och inte i Parga, som är långt mer turistiskt. Jag reser gärna tillbaka hit men kanske när det är lite svalare för att utforska omgivningarna mer.

 
2021-10-07

av GADDY07 London

Great.

The Bella Vista is a well run and friendly location with some stunning views, nothing is too much trouble for Christos and his team, the rooms are spotless and cleaned daily. There is a regular shuttle bus into Parga and back. The pool is well maintained and the bar well stocked and the food is great. The politeness and decency of the staff reflects on their guests, I met some great people….you know who you are.

 
2021-10-01

av jaynesC6420SV

Lovely rooms lovely place lovely host Christos!

Me and my husband mark booked a fortnight holiday here after reading the many good reviews and we were not disappointed the place is clean the rooms are lovely especially the bed very comfortable,the location was perfect for us not far from the beach and a short walk into parga Christos who runs the complex is lovely nothing is too much trouble he’s very helpful and accommodating The food here is also good if you decided to not go into parga All in all we have had an amazing fortnight met some wonderful people from all nationalities Shout out to Jayne Phil Martin Owen Pauline and terry who made our holiday a memorable one We have now booked to return in may for my birthday snd I’m counting down the months Thank you Bella vista for a happy holiday to parga !

 
2021-09-20

av C4895GBjunet

Wonderful experience

We had a lovely stay at the Bella Vista. Christos really could not do enough for us he was a lovely host and went out of his way for us. He never stops working and nothing was too much trouble for him or his team. We were B&B and the breakfast was great they made amazing omelettes. We had a lovely relaxing break and would highly recommend the Bella Vista. We were 2 friends and had separate rooms and Chris removed the balcony divider so we had one big balcony, very thoughtful of him. The accommodation had everything we needed and was spotless, the cleaner was very hard working and left us fresh towels every day. We were very sorry to leave and will definitely return!