Blue Sky (Naxos)

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Blue Sky är ett hotell som passar perfekt för dig som vill ha nära till stranden på dagarna och Naxos stad med restauranger och nöjesliv kvällstid. Hotellets lägenheter är i olika storlekar och inredda med ljusa möbler.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer, varav två barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukostvärdinnan o städerskan var båda duktiga o trevliga.Receptionen drar ner betyget.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 86 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Blue Sky är ett enkelt och fint lägenhetshotell som består av två byggnader. Centralt läge i Naxos stad, med ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och nöjesliv. Från hotellet tar du dig snabbt till S:t Georgestranden. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift i receptionen. Tvättservice mot avgift. Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Genomfartstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Läs om transfern till/från Naxos innan du bokar din resa.

Alla hotell, Naxos stad

Spiros

Hotell Spiros är ett trevligt och familjärt lägenhetshotell med ett avslappnande poolområde. Njut vid hotellpoolen eller gå den lilla biten till den underbara S:t George-stranden, med svalkande skönt badvatten. Det är också nära till centrum med shopping och restauranger.

Naxos Resort

På Naxos Resort bor du nära sandstranden S:t George och Naxos stad. Hotellets poolområde bjuder på gratis solstolar och parasoller och är uppskattat av våra gäster. Hotellets restaurang har en härlig utsikt över poolen och havet.

Asteria

På hotell Asteria bjuds du på ett perfekt läge alldeles vid stranden. Hotellets terrass vetter mot havet där du kan börja din dag med en frukost till vacker havsutsikt. Från hotellet är det bara ett kort avstånd in till Naxos stads trevliga tavernor och charmiga butiker.

Aeolis (Naxos)

På Aeolis bor du på ett litet hotell nära Naxos stads stora utbud av folkliv, restauranger och shopping. Hotellet ligger lockande nära den fina stranden, men föredrar du poolbad så har du såklart hotellets pool ännu närmare.

Alkyoni Beach

På hotell Alkyoni Beach behöver du bara ta på dig badkläderna och slänga handduken över axeln så är du halvvägs till ett svalkande dopp. Här bor du nämligen bara 30 meter från en underbar strand, och ännu närmare är det till hotellets poolområde. Tidigare gästar har också berömt läget nära Naxos stad och den trevliga personalen på hotellet.

Naxos Beach

Hotell Naxos Beach passar perfekt när du vill spendera lata dagar i solen med svalkande dopp vid stranden eller hotellets trevliga poolområde. Det är bara en kort promenad till Naxos centrum med den härliga strandpromenaden och alla stadens tavernor och butiker.

Naxos Holidays

Naxos Holidays är precis som ett Greklandshotell ska vara, med fina vita stenhus som omger den stora poolen! Den trevliga miljön får dig snabbt i semesterstämning och poolområdet blir den givna samlingspunkten.