Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Frukost
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


10 av 10

+
Bra frukost, trevlig och hjälpsam personal, centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-08-31


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

+
Läget
-
Bättre frukost!

Bekräftad gäst: 2019-08-17


9 av 10

+
-
Bättre frukost

Bekräftad gäst: 2019-08-17


7 av 10

+
Fräscht o lugnt
-
Större kyl, trevligare personal

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Närheten till både strand och stad
-
Papperskorgar saknades.

Bekräftad gäst: 2019-08-10


8 av 10

+
Trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-08-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

147 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
59
Bra
 
13
Mindre bra
 
6
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2018-09-01

av RobinA1613

Bra upplevelse

Vi är nöjda med aeolis! Det som verkligen var utöver det vanliga var hotellchefen(ägaren?) som alltid var tillgänglig och engagerade sig stort i vad man hade problem med. Vi hade blivit av med ett bagage på flyget dit och han ringde runt till alla möjliga, sedan körde oss i hans bil dit vi kunde hämta bagaget. Fixade frukost och var uppe när vi checkade ut vid 4.45 på morgonen. Rummet helt som förväntat, bra skick och de höll rent varje dag. ACn var ganska högljudd men det var inte ett problem för oss. Vi hade rum på bottenplan och gick direkt ut till poolen som var ren och trevlig att svalka sig i. Frukosten är som ofta i sydeuropa en massa godsaker. Men gott bröd med pålägg finns.

 
2018-08-03

av WWtravelexperiences

Semester

Ett trevligt litet hotell som lämpar sig bra för familjer med lite större barn. Servicen är god men hotellets utbud är begränsat. Det finns en mindre pool på den lilla bakgården som har både en grund och en djupare del. Har man inte förväntningar om att poolen ska motsvara en större resort så är den fullt tillräcklig och det är underbart skönt att avsluta en dag på stranden med att koppla av vid poolen någon timme. Rummen har ac, balkong eller uteplats. De städas varje dag men dammsugningen kunde vara bättre. Görs tydligen bara när ny gäst flyttar in eller så görs det slarvigt. Det blir ganska mycket sand från stranden på golvet. I övrigt är hygienen god med nya handdukar och lakan varje dag. Läget är mycket bra i centrala Naxos med närhet till allt. Stranden, shopping, restauranger, bil- och mc uthyrning finns allt på bekvämt avstånd och varken eget fordon eller taxi behövs för det dagliga behovet. Hotellet serverar frukost som är ok men inte mer. I övrigt saknar hotellet restaurang men har en bar för förfriskningar. Ett bra och prisvärt hotell där man blir vänligt bemött och man trivs. Ett stenkast från strandens hotell men ändå i ett väldigt bra läge i Naxos lilla stad.

 
2015-08-19

av Chassa M

Rent och fräscht

Vi tyckte att det var ett mycket centralt beläget hotell med nära till alla restauranger och stranden. Trevlig personal som fanns tillgängliga dygnet runt. Lite väl lyhört på kvällarna om man har barn som sover lätt. Frukosten var inte bra tyckte vi men funkar. Inget jag skulle betalat för om det inte ingick. Poolen på insidan var bra även om placeringen av den va lite udda.

 
2021-09-26

av BBedit Ohio

Very clean and convenient

The hotel has great location. It is only a few minutes’ walk from the Port and the beach. Sitting between two popular restaurants (To Elliniko and Nostimon Hella), there are many shops and dinners around. The hotel is very clean, and the breakfast is good. The stuffs were very friendly. They also offered transportation to and from the port.

 
2021-08-09

av MH61290 London, Storbritannien

Not Recommend

We stayed here recently and were disappointed. The hotel definitely looks much better in the photos than in real life. The Wi-fi didn’t work for over 24 hours when we arrived. The breakfast is fairly basic and the eggs and bacon are put in together which isn’t great if you’re a vegetarian. The staff were friendly but not massively helpful. This isn’t somewhere I’d stay again, or recommend anyone to stay in. In good news the pool is nice and the location is very good. Less than a 10 minute walk to the port/front where all the restaurants are, and only around a 5 minute walk to the beach. There are definitely nicer and better value places to stay in Naxos