Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget, trevlig personal Bra sängar. Byte av handdukar dagligen och lakan varannan dag
-

Bekräftad gäst: 2022-09-03


10 av 10

+
mysigt och nära till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-08-06


7 av 10

+
Varierad frukost bra service vänlig personal
-

Bekräftad gäst: 2022-07-23


9 av 10

+
Städningen och påfyllande av schampo och duschkrämer.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-06-18


8 av 10

+
Bra läge billigt
-

Bekräftad gäst: 2022-06-11


10 av 10

+
Läget och komforten
-

Bekräftad gäst: 2022-06-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

158 omdömen
Utmärkt
 
67
Väldigt bra
 
64
Bra
 
15
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-09-04

av lotta_de_laval Kungsbaka

Standard hotell

Vårt rum va litet men då vi inte tillbringade så mkt tid där spelade det ingen roll Rummets möblemang är något slitet på ytskikten Sängen en av dom bättre i Grekland Minimalt kylskåp Bra balkong. Byte av handdukar dagligen och lakan varannan dag Bra frukost med olika alternativ Trevlig personal och nära till hamnen och strand Minus för poolen som är liten och inklämd mellan 2 väggar. Andra rum har uteplats vid poolen så vill du sola där känns det som du ligger på någons uteplats. Att kalla det för boutique hotell är väl lite mkt Rankar det som ett bra hotell med 3 stjärnor

 
2018-09-01

av RobinA1613

Bra upplevelse

Vi är nöjda med aeolis! Det som verkligen var utöver det vanliga var hotellchefen(ägaren?) som alltid var tillgänglig och engagerade sig stort i vad man hade problem med. Vi hade blivit av med ett bagage på flyget dit och han ringde runt till alla möjliga, sedan körde oss i hans bil dit vi kunde hämta bagaget. Fixade frukost och var uppe när vi checkade ut vid 4.45 på morgonen. Rummet helt som förväntat, bra skick och de höll rent varje dag. ACn var ganska högljudd men det var inte ett problem för oss. Vi hade rum på bottenplan och gick direkt ut till poolen som var ren och trevlig att svalka sig i. Frukosten är som ofta i sydeuropa en massa godsaker. Men gott bröd med pålägg finns.

 
2018-08-03

av WWtravelexperiences

Semester

Ett trevligt litet hotell som lämpar sig bra för familjer med lite större barn. Servicen är god men hotellets utbud är begränsat. Det finns en mindre pool på den lilla bakgården som har både en grund och en djupare del. Har man inte förväntningar om att poolen ska motsvara en större resort så är den fullt tillräcklig och det är underbart skönt att avsluta en dag på stranden med att koppla av vid poolen någon timme. Rummen har ac, balkong eller uteplats. De städas varje dag men dammsugningen kunde vara bättre. Görs tydligen bara när ny gäst flyttar in eller så görs det slarvigt. Det blir ganska mycket sand från stranden på golvet. I övrigt är hygienen god med nya handdukar och lakan varje dag. Läget är mycket bra i centrala Naxos med närhet till allt. Stranden, shopping, restauranger, bil- och mc uthyrning finns allt på bekvämt avstånd och varken eget fordon eller taxi behövs för det dagliga behovet. Hotellet serverar frukost som är ok men inte mer. I övrigt saknar hotellet restaurang men har en bar för förfriskningar. Ett bra och prisvärt hotell där man blir vänligt bemött och man trivs. Ett stenkast från strandens hotell men ändå i ett väldigt bra läge i Naxos lilla stad.

 
2015-08-19

av Chassa M

Rent och fräscht

Vi tyckte att det var ett mycket centralt beläget hotell med nära till alla restauranger och stranden. Trevlig personal som fanns tillgängliga dygnet runt. Lite väl lyhört på kvällarna om man har barn som sover lätt. Frukosten var inte bra tyckte vi men funkar. Inget jag skulle betalat för om det inte ingick. Poolen på insidan var bra även om placeringen av den va lite udda.

 
2022-07-23

av DamTom Köpenhamn, Danmark

Nice and central in Naxos

We were a family of three who had a nice stay at Aolis. Excellent service from the staff, free transport to and from the harbour. Some mention that the pool is small, I think it was very nice, considering it is in the center of town. A nice touch is that they have towels you can use both for the pool and the beach. Breakfast is nice, but does not vary from day to day. Our room was adequate, some furniture and finishing worn down. The hotel is close to everything, nice restaurants, shopping, but also a bit of noise from the street and party peoples.