Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 32 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Lugnt,, bra stämning, vänlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-08


10 av 10

+
Litet gemytligt hotell med bra personal och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


8 av 10

+
Personalen. Poolen. Balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-01


9 av 10

+
Bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-17


7 av 10

+
Lugn och ro. Bra läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-10


9 av 10

+
Läget! Låg så nära stranden och skönt att ha en pool precis utanför dörren att svalka sig i!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-27


10 av 10

+
Sköna sängar och bra städning.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


10 av 10

+
Att det var tyst och lugnt. Sköna sängar. Bra städning. Fräscha rum och pool. Och bara ett stenkast till hav, barer och restauranger. Vi trivdes väldigt bra och var mkt nöjda med hotellet!
-

Bekräftad gäst: 2022-08-20


8 av 10

+
Fräscht, litet och trevligt, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-08-13


9 av 10

+
Personalen, rummet, poolen, läget
-

Bekräftad gäst: 2022-07-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

40 omdömen
Utmärkt
 
30
Väldigt bra
 
10
Bra
 
0
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2022-09-02

av andersl530 Kungälv, Sverige

50m från stranden!

Vi reste dit med familjen, 4 personer. Litet och väldigt trevligt lägenhetshotell. Egen liten pool precis utanför och ca 10st solbäddar för hotellets gäster. Av alla gånger vi tog en liten paus vid poolen så var det inga problem att få plats där. Liten väldigt enkel bar vid poolen som var bemannad när poolen är öppen. Väldigt rent på rummet, så fort man lämnar rummet på morgonen så är de där och städar av innan man är tillbaka varje dag. Det enda som drar ner betyget lite är utbudet i rummet/köket. Vi hyrde som sagt ett rum för 4 personer, men allt i rummet var för 3 personer när vi kom. 3st stolar, 3 av allt porslin, fanns inga vinglas alls. Allt kunde vi få när vi pratade med den otroligt trevliga personalen. Men jag kan tycka att man ser till att detta är klart innan man får gästerna som man då vet är 4st. I övrigt fanns det inget att klaga på. Väldigt enkelt, trevlig lägenhetshotell. Kan bara varmt rekommendera detta!

 
2018-09-02

av larohl Partille, Sverige

Jättebra

Perfekt familjehotell/lägenhet. Läget i början på Plakastranden närheten till restaurangerna på Plaka samt gångavstånd till Agia Anna var perfekt för oss,resande med dotter o måg hans föräldrar samt barnbarn. Dessutom finns Maragkas supermarket precis vid infarten till hotellet. Busshållplatsen strax utanför när man ville åka in till Naxos chora. Familjen som driver hotellet var hur trevliga som helst, och poolen var perfekt för en 7 & 5 åring en grund del med sittkanter som sedan över gick sluttande till den djupa. Det var rent o välstädat både inne och ute. Återkommer gärna hit. Lars

 
2017-07-26

av GIggsan Skogås, Sverige

Perfekt!

Vi spenderade 2 veckor på Harmony i juli. Vi valde markterass för att ha enkel tillgång till poolen, perfekt med små barn. Och vi var väldigt nöjda! Rummen håller bra grekiskt enkel standard, rent och snyggt! Städning varje dag vilket är ett plus. Poolen är mkt fräsh och ren och lagom stor, även en grund del med sittplatser. Liten poolbar med dryck och glass. De två tjejerna som jobbade i bar/reception var fantastiska och trevliga, imponerande! Hoppas ni får smaka Marias underbara bakverk ;) Hotellet är lugnt och på ett par minuter når man lååång strand, tavernor och minimarket. Och det är mkt nära till Agia Anna. Perfekt läge! Längtar tillbaka redan....

 
2013-06-05

av DianaJulia Varberg, Sverige

Trevligt hotell!

Vi reste två vuxna & ett barn på 4 år. Från början hade vi bokat tre nätter men trivdes så bra att vi stannade ytterligare tre nätter. Hotellet ligger mycket nära den helt underbara stranden & från några av rummen har man härlig havsutsikt. De som driver hotellet är mycket hjälpsamma och trevliga! Damen som städar gör det väldigt noga - rent & fräscht! Hotellet har en härlig pool, fin liten utomhusbar och väldigt snygga solstolar (som dock är lite hårda). I närheten av hotellet finns flertalet restauranger och en minimarket. Busshållplats finns utanför hotellet och med bussen tar man sig lätt in till Naxos Stad. Vi kan verkligen rekommendera "Villa Harmony"!

 
2017-10-09

av AdamDanaeGee Rockford, Michigan

Great location and nicer than expected!

We had a great experience at this hotel. It was extremely clean and very nice. The location was perfect and Maria was extremely nice and great to work with. We were here for two days and could have stayed a few more days. Naxos was a great island with lots to do and much quieter than Santorini which is what we wanted. I do have to say that the beds were a bit hard, but that was our experience in all of our hotels in Greece. This was a perfect for my wife and I and we loved it!