Villa Pinelopi

Beläget mitt i hjärtat av Mykonos stad (även kallad Chora), omgivet av frodig grönska, ligger Villa Pinelopi. På hotellet finns en solterrass och härifrån har du nära till stadens sevärdheter.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Midt i sentrum, så kort vei til alt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 118 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mysiga Villa Pinelopi ligger centralt i Mykonos inbäddat i grönska i en härlig trädgård, en av de få i staden. Hotellet byggdes 1982 i traditionell kykladisk stil med vitkalkade hus. Hotellet är enkelt, rent och fräscht med en härlig solterrass.

Hotellet har ingen receptionsservice på plats, men på hotell Fresh Boutique, ca 200 meter bort, kan du får hjälp med kartor och information om ön och bil- eller moppeuthyrning etc.

Gratis wifi på hela hotellet.

Från hotellet har du nära till öns sevärdheter. Lilla Venedig och väderkvarnarna ligger ca 3 minuter bort, medan Paraportiani ligger en liten promenad bort. Det är också bara några minuters promenad till livliga Matogianni Street, Lenas hus (folkloristisk konstmuseum) och sjöfartsmuseet.

Måltider

Inga måltider ingår.

Alla hotell, Mykonos

Myconian Korali Relais & Chateaux

Välkommen till Myconian Korali Relais & Chateaux som är beläget i Megali Ammos, strax utanför Mykonos stad. Hotellet ligger i en sluttning ovanför den historiska hamnen, vilket ger både poolområdet och restaurangen fantastiska vyer över Egeiska havet. Njut av ett dopp i infinitypoolen, i hotellets thalasso spa och god mat i hotellets restaurang.