Rumstyper på Victoria Beach

Enrumslägenheter

Enrumslägenheterna har en dubbelsäng med nya madrasser. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Enrumslägenheter i etage

Enrumslägenheter i etage med ett sovloft där dubbelsängen har nya madrasser. I entréplan finns minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Extrabäddarna är en enkelsäng och en bäddbar fåtölj för barn. Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan

Enrumslägenheter i nedsänkt markplan med en dubbelsäng med nya madrasser. Minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Markterrass. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2 personer.

Trerumslägenheter i nedsänkt markplan.

Trerumslägenheterna i nedsänkt markplan har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en våningssäng eller två separata sängar. Alla sängar har nya madrasser. Vardagsrum och minikök med kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Delad uteplats. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenheter med ett separat sovrum med en dubbelsäng med nya madrasser och ett kombinerat vardagsrum och minikök med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kokplattor, kylskåp och enkel köksutrustning. Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkong. Städning 6 ggr/vecka.

Antal personer: 2-4 personer.