Rumstyper på Porto Myrina - Powered By Playitas

Dubbelrum

Ljust inredda dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

De härliga juniorsviterna har ett separat sovrum med en dubbelsäng och en lounge med möjlighet till extrabädd i en bäddsoffa för två barn. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Större dubbelrum

Större dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd för ett barn i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Fina och ljusa superiorrum med en dubbbelsäng och möjlighet till extrabädd för ett barn i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.