Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 268 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Läget
-
Restaurangen, middagarna - maten va smaklös, ofta kall vid servering och menyn konstigt sammansatt. Bygget va inte färdigt. Stranden behöver rensas och anpassas så att det går att ta sig ner i vattnet utan att man halvt slår ihjäl sig på det stora stenarna på botten. Möjligheten att mot tillägg kunna senare lägga utcheckning från rummet vid hemresa sent på kvällen, som nu är finns inga möjligheter för det och du är helt hänvisad till de få poolsängarna eller några få stolar i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


9 av 10

+
Otroligt fint. Poolen, rummen, byggnaderna är fantastiska
-
Restaurangen. Personalen var snurriga och inte allt samspelta. Fick ofta in maten innan drickan osv. Hade vart mysigt att dimma lamporna på kvällen när man skulle äta så man sluppit sitta i strålkastarljuset.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Läget var underbart & allt var så nytt o fräscht. Ett ställe att rekommendera helt klart! Gymmet var stort & fint, perfekt dom dagar det var mulet/regnade.
-
Middagen som ingick i halvpensionen. Bättre med buffé där man får välja själv enligt mig.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Helheten, lyxig känsla.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Väldigt välstädat och fina rum. Städpersonalen 10p. Frukosten 10p. Äggklockan 10p. Högsta betyg på gymmet! Snyggt och lyxigt! Fin pool och location va 10p.
-
Tillräckligt många solbäddar mot hur många gäster som bor på hotellet hade varit bra. Förbud mot att låta gästerna paxa solbäddar med sina handdukar tidigt på morgonen. Solsängarna stod tomma halva dagarna pga det. Otroligt dåligt. Kvällsmaten va riktigt dålig. Poolmaten helt ok.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


7 av 10

+
Hotellet är fantastiskt fint och miljön var så vacker! Rummet var supertrevligt och väldigt fräscht. Frukosten var jättegod också med många olika alternativ. Gymmet var super fräscht med många olika maskiner.
-
Jag skulle rekommendera detta hotell till alla jag känner - om det inte vore för maten. Då framförallt middagen som var inkluderad i halvpensionen. Den var generellt ganska smaklös, maten var överkokt och tråkig. Lunch menyn var bättre men vissa rätter var en besvikelse när man fick dom serverade. Personalen i restaurangen var också alltid ganska stressade, ibland otrevliga och överlag oprofessionella.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Frukost, bästa utsikten , fint pool område och över huvud taget jätte fint hotell
-
Varm pool, mer solstolar , inte roligt att stiga upp tidigt på morgonen för att hitta ledig solstol . Vägen till hotellet är riktig skräck upplevelse. Spa , för under dom regniga dagar fanns ingenting att göra på hotellet. Ingen musik vid poolen eller vid baren heller.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
WOW, VILKET STÄLLE!!!! Varenda liten detalj var så välplanerad, dörrkarmar, att handdukarna doftade, inredningen, ja allt!! Att personalen varje kväll putsade besticken, att man kunde beställa en hel flaska vin och om man inte drack upp den så sparade de den till nästa kväll. Då kunde man välja ett fantastiskt gott vin och få njuta av det två kvällar!
-
Eftersom vi verkligen fick tänka på om det fanns något som skulle kunna bli bättre så kanske en dusch vid poolen.. Jag vet också att för de som är kräsna så tyckte de att halvpensionsmaten var så där. För oss som inte är kräsna så var den god.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Läget. Utseendet (fantastiskt fint renoverat/byggt). Frukosten, fantastiskt god och bra.
-
Badmöjlighet i havet i direkt anslutning till hotellet (plocka bort lite stenar på något ställe så att man kan gå i enklare). Matserveringen på kvällen/middagen (halvpension), det tog lite lång tid ibland.

Bekräftad gäst: 2021-10-11


Something went wrong when loading reviews.