Shining Star

Shining Star - ett enklare lägenhetshotell i Petra på norra Lesvos med gångavstånd till såväl den grovkorniga stranden som tavernor i byns centrum.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 7 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Shining Star bor du i trevliga lägenheter och har en riktigt bra bas när du ska upptäcka Petra och resten av ön under din semester. Här erbjuds inte mycket i form av faciliteter, men desto mer av lugn, ro och vackra omgvingar. Hotellet passar perfekt om du verkligen vill vila ut under semestern, här tar du det i din takt och du väljer om du bara vill njuta på uteplatsen med en god bok och en kopp kaffe eller om du vill ta promenaden till stranden och havet för en stilla simtur. När kvällen nalkas rekommenderar vi en promenad in till Petra för att prova någon av alla speialiteter som dukas upp på de lokala tavernorna.

Kostnadsfritt wifi över hela hotellet. Lokal trafik.

Måltider

  • Inga måltider ingår.

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Alma Beach ligger i natursköna omgivningar i utkanten av Petra. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Miramare (Lesvos)

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.

Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger strax utanför Petra och bjuder på en vacker utsikt över havet och här kan du finna lugnet vid hotellets infinitypool - långt borta från turiststråken.

Clara Resort

Clara Resort ligger strax utanför Petra på Lesvos och här väntar en lugn och avslappnad semestertillvaro. Häng vid poolen eller på stranden och avsluta dagen med att se solnedgången från din uteplats - alla rum har havsutsikt!