Little Bird Lesvos

Little Bird Lesvos ligger strax utanför Petra och bjuder på en vacker utsikt över havet och här kan du finna lugnet vid hotellets infinitypool - långt borta från turiststråken.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 2-3 personer. Trerumslägenheter för 3-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 25 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Little Bird Lesvos ligger vackert vid havet och här råder ett stilla lugn. Låt kroppen komma till vila och bada i hotellets infinitypool med vacker utsikt över havet. Då hotellet ligger lite avsides rekommenderar vi att hyra bil före avresan eller på plats för att komma bekvämt till stranden, Petra och ön Lesvos. På promenadavstånd finns bara restaurang.

Infinitypool med saltvatten med en grundare del för barn. Solstolar och parasoller.

The Bird Café serverar rätter med inspiration från det grekiska köket och är gjorda av färska säsongsbetonade och lokala råvaror. Här kan du äta frukost och brunch på förmiddagen och sedan lättare lunchrätter och traditionella grekiska meze-rätter under dagen och kvällen. En bar som serverar grekiskt vin och en mängd lokalt tillverkade ouzo.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Tvättservice. Parkering. Trappor och nivåskillnader inom och utanför hotellet. Ca 600 meter till stranden Anaxos, ca 4 kilometer till Petra och 8 kilometer till Molyvos. Det går inte att bada i havet direkt nedanför hotellet.

Måltider

Inga måltider ingår.

Mot tillägg:

  • Frukost

Alla hotell, Petra

Alma Beach

Beläget i natursköna omgivningar i utkanten av Petra ligger fina Alma Beach. Hotellet, som ligger på en höjd, är uppbyggt som en liten by och har en fantastisk utsikt över havet och byn Petra. Välkommen!

Panorama Hotel

På familjeägda Panorama Hotel väntar förutom en välkomnande atmosfär, ett trevligt poolområde och en härligt utsikt över omgivningarna. Vill du ta ett dopp i havet, är stranden i Petra bara en kort promenad bort.

Miramare (Lesvos)

En liten bit från centrum i Petra på norra Lesvos hittar du hotell Miramare. Hotellet ligger precis vid havet, men till stranden är det några minuters promenad. Tavernor och kaféer finns också inom räckhåll.