Kundomdömen om Christinas and Eleftherias Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Så trevlig familj som har stället. Jättefina omgivningar och väldigt välskött ställe.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
Den fantastiksa familjen som driver hotellet Rent och snyggt Dom gjorde allt för att vi skulle trivas. Iggy (mannen) i familjen har fått dåliga omdömen har vi sett ,för att han är högljud o upplevs som att han skäller på sina anstälda o sin familj Den upplevelsen fick inte vi Han är en personlighet med ett stort hjärta Sen att han låter högt må så vara :) men att han skäller ! Nej det intrycket fick inte vi som sagt .Vi reser gärna till baka o rekommenderar detta mysiga hotel till andra som verkligen gav oss ny energi .En underbar speciell o billig Grekiskafton bjöds det också på ,som var fantastisk Mycket mat och dans samt massor med glädje där familjen också deltog Har varit på många grekiska aftnar Men denna var helt out standing :)
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Bra lägenhet, rent och snyggt. Trevlig personal, hjälpsamma.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


8 av 10

+
Närhet till strand.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


6 av 10

+
Maten
-
badrummet var riktigt ofräscht

Bekräftad gäst: 2022-09-25


6 av 10

+
Miljön och stora rum
-
Var väldigt rörigt och ledningen av hotellet uttryckte mycket personliga åsikter

Bekräftad gäst: 2022-09-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


1 av 10

+
Andra personalen,som jobbar där.
-
Villa ägare är så fräck, snuskit.đŸ€ą

Bekräftad gäst: 2022-09-18


8 av 10

+
Den trevliga och familjära stämningen.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-28


4 av 10

+
Ligger nära till allt. Bageriet, affärer, restauranger, busshållplatsen, natur och havet i närheten. Trädgården.
-
Ägare är ju hjälpsamma, men han behöver mer lugnare i rösten och aggressiva mot sina anställda. Det är inte precis en bra eller trevligt upplevelse precis att varje dag ser jag att en arbetsgivare har en aggressiva utagerande mot sina anställda under min semester. Arbetsmiljön för de anställda som Apollo borde kolla upp.

Bekräftad gäst: 2022-08-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

124 omdömen
Utmärkt
 
58
Väldigt bra
 
24
Bra
 
7
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2022-06-13

av Robert E Uppsala, Sverige

Fint ställe men mycket jobbig ägare!

Fint och välskött trestjärnigt hotell, trevliga standard rum och trevligt poolområde, ligger 250-300 meter från stranden. Vi åkte med Apollo och bodde där mellan 7/6-12/6. Tyvärr är hotellägaren är en skrikig typ som hörs på en kilometers håll. Vid ankomsten håller han ett tal som mest liknar en predikan. Han har två döttrar som arbetar i hotellet, både i receptionen och som servitris. Den ena dottern måste definitiv gå på en charmkurs. Hon är mycket trevlig så länge man inte ifrågasätter något för då blir hon arg och väldigt otrevlig. AC kostar 5 E/dag, frukost 6 E/dag/person. Kvitton lämnas ogärna ut, man måste tjata och då blir den nämnda dottern otrevlig. Den 1 januari 2018 infördes ny obligatorisk turistskatt i Grekland och beräknas på antalet hotellstjärnor och varierar mellan 0,5 euro och 4 euro per natt. Skatten gäller bara per hotellrum och natt och betalas på plats (det är inte inkluderad i priset via i vårt fall Apollo), det ska framgå av kvittot att det avser denna skatt dock utan lokal moms (ingen moms på skatten). Den betalas vid in- eller utcheckning och utöver det pris man fick vid bokningen. Christina's Gardens är ett trestjärnigt hotell och skatten blir 1,50 E/natt/rum och betalas dagen innan utcheckning, för 7 dagar blir det 10,50 E. Ägaren vägrar att skriva ut kvitto, och dottern sa: ”I put the value in the computer and send it directly to the government”. Vi stod på oss och hon skrev på en lös papperslapp, det var kvittot vi fick (vi har kvar kvittot med oss). Det är alltså lögn, kvittot för skatten måste utfärdas och det skall tydligt och klart framgår vad det avses. De flesta kvitton som utfärdas på Christina's Gardens är handskrivna kvitton, ej maskinskrivna kvitton vilket numera är obligatoriskt i Grekland. Det var en väldigt obehaglig stämning dagen före utcheckningen då dottern vägrade att utfärda kvitto på turistskatten. Hon har heller utfärdat kvitto för AC (35 E för en vecka). Frukosten (6 E/dag/person) köptes för två personer, totalt 84 E för en vecka, vi fick tjata för att få kvitto (maskinskrivet kvitto). Tyvärr ägnar ägaren och sin familj åt utbred skattefusk, t o m ”turistskatten” (1,5 E/natt/rum) är en del av fuskandet. Det är osolidariskt och tragiskt att skattepengar inte kommer till den grekiska statskassan.

 
2021-10-08

av BossigaBosse2 Lund, Sverige

Trevlig restaurang med trevlig personal och bra priser och givetvis jättegott

Ett trevlig restaurang med trevlig personal som både hämtade och lämnade vid hotellet. Maten grekisk och mycket välsmakande. Nog de bästa priserna på denna sida av ön. 5 stycken rätter till 3 personer räckte till lunch dagen efter. Ska absolut dit igen.

 
2021-07-27

av Malin A Oskarshamn, Sverige

Familjärt, välkomnande, trevligt, lugn och ro. God mat och goda drinkar serverades på hotellet. Rummen var fräscha men lite hård

Mycket trevligt, genuint ställe. Inte så mycket turister. Vänliga ägare och mysig atmosfär. Mycket lugn o ro. Familjeägt hotell med trevliga personer. Hyr gärna vespa eller bil för att ta dig runt och utforska ön. Fråga gärna ägarna om tips.

 
2011-09-05

av Viktor L Mjolby, Sverige

Fin plats men väldigt jobbiga ägare

Anaxos är en underbar liten pärla. Mysig liten ort, fin lång strand, många resturanger och trevliga människor. Badskor kan vara en bra idé om man gillar att bada i havet. Ta gärna en tur till städerna Molyvos och Petra som ligger nära intill. Otroligt pittoreska och mysiga städer. Christinas garden är i sig ett ganska fint hotell, mycket växtlighet och en lagom stor pool att svalka sig i. Rummen håller en rätt bra standard och den lilla balkongen är mysig att äta sin frukost på. Allt som allt skulle det kunna vara ett toppenställe om det inte vore för ägarna. Vill du ha en skön, avslappnad semester så undvik ägaren Iggy och hans fru som mycket som möjligt. Skyhöga priser på allt som kostar extra, luftkonditionering kostar 6 euro om dagen exempelvis. När vi frågade om vi kunde få köpa en apelsin som låg i en skål vid baren så sa dom att det inte gick men vi fick gärna köpa juice som visade sig kosta 4 euro. Bara för att ta några exempel. De är som någon annan skrev "bara intresserade av dig om de kan tjäna pengar på dig". Dessutom hanterar de sin personal som skit, skäller på dom mest hela tiden. Iggy kan också lova dig saker han inte kan leva upp till. Mitt råd är: Åk gärna till Anaxos, underbart avkopplande och mysig plats. Men undvik Christinas Garden. Åker du till Christinas Garden - undvik ägarna.

 
2011-07-12

av bortabra Simrishamn, Sverige

Fina lägenheter, välskött hotell men ägaren :/

Han har verkligen problem med humöret, den mannen. Synd, för hotellområdet är fint och mysigt. Han fördärvar allt med sitt humör. Han gapar o skriker och kör motorcykel inne bland lägenheterna, på dom fina stenlagda stigarna. Vi har rest mycket och träffat många greker, det handlar inte alls om att vi inte "förstår" det grekiska tempramentet. Vi kan inte rekommendera någon att bo där, tyvärr. Resmålet däremot! - Fantastiskt fin ö! Varierande natur, vackert så det gör ont i ögonen. Genuint och inte fördärvat av oss turister. Inte än iaf...