Kundomdömen om Christinas and Eleftherias Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


4 av 10

+
Omgivningen
-
Ägarens beteende. En vidrig typ som behandlade sin personal mycket illa!

Bekräftad gäst: 2021-10-11


7 av 10

+
Man kunde vara i fred
-
Fungerande uppkoppling till nätet

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Den familjära atmosfären, mycket trevlig och tillmötesgående personal, mycket lugnt läge avkopplande
-
Uppgradering av köksutrustningen, Lägga till AC och säkerhetsbox på priset från början

Bekräftad gäst: 2021-08-02


10 av 10

+
Jätte fint hotell litet familjedrivet . Helt enkelt litet inget hotellkomplex. Lägenhetshotell
-
passar mig om man vill ha det lugnt och skönt

Bekräftad gäst: 2021-07-26


10 av 10

+
Personalen och maten
-

Bekräftad gäst: 2021-07-26


9 av 10

+
Det var hemtrevligt
-
Poolhanddukar kan finnas

Bekräftad gäst: 2021-07-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

116 omdömen
Utmärkt
 
56
Väldigt bra
 
21
Bra
 
7
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2021-10-08

av BossigaBosse2 Lund, Sverige

Trevlig restaurang med trevlig personal och bra priser och givetvis jättegott

Ett trevlig restaurang med trevlig personal som både hämtade och lämnade vid hotellet. Maten grekisk och mycket välsmakande. Nog de bästa priserna på denna sida av ön. 5 stycken rätter till 3 personer räckte till lunch dagen efter. Ska absolut dit igen.

 
2021-07-27

av Malin A Oskarshamn, Sverige

Familjärt, välkomnande, trevligt, lugn och ro. God mat och goda drinkar serverades på hotellet. Rummen var fräscha men lite hård

Mycket trevligt, genuint ställe. Inte så mycket turister. Vänliga ägare och mysig atmosfär. Mycket lugn o ro. Familjeägt hotell med trevliga personer. Hyr gärna vespa eller bil för att ta dig runt och utforska ön. Fråga gärna ägarna om tips.

 
2011-09-05

av Viktor L Mjolby, Sverige

Fin plats men väldigt jobbiga ägare

Anaxos är en underbar liten pärla. Mysig liten ort, fin lång strand, många resturanger och trevliga människor. Badskor kan vara en bra idé om man gillar att bada i havet. Ta gärna en tur till städerna Molyvos och Petra som ligger nära intill. Otroligt pittoreska och mysiga städer. Christinas garden är i sig ett ganska fint hotell, mycket växtlighet och en lagom stor pool att svalka sig i. Rummen håller en rätt bra standard och den lilla balkongen är mysig att äta sin frukost på. Allt som allt skulle det kunna vara ett toppenställe om det inte vore för ägarna. Vill du ha en skön, avslappnad semester så undvik ägaren Iggy och hans fru som mycket som möjligt. Skyhöga priser på allt som kostar extra, luftkonditionering kostar 6 euro om dagen exempelvis. När vi frågade om vi kunde få köpa en apelsin som låg i en skål vid baren så sa dom att det inte gick men vi fick gärna köpa juice som visade sig kosta 4 euro. Bara för att ta några exempel. De är som någon annan skrev "bara intresserade av dig om de kan tjäna pengar på dig". Dessutom hanterar de sin personal som skit, skäller på dom mest hela tiden. Iggy kan också lova dig saker han inte kan leva upp till. Mitt råd är: Åk gärna till Anaxos, underbart avkopplande och mysig plats. Men undvik Christinas Garden. Åker du till Christinas Garden - undvik ägarna.

 
2011-07-12

av bortabra Simrishamn, Sverige

Fina lägenheter, välskött hotell men ägaren :/

Han har verkligen problem med humöret, den mannen. Synd, för hotellområdet är fint och mysigt. Han fördärvar allt med sitt humör. Han gapar o skriker och kör motorcykel inne bland lägenheterna, på dom fina stenlagda stigarna. Vi har rest mycket och träffat många greker, det handlar inte alls om att vi inte "förstår" det grekiska tempramentet. Vi kan inte rekommendera någon att bo där, tyvärr. Resmålet däremot! - Fantastiskt fin ö! Varierande natur, vackert så det gör ont i ögonen. Genuint och inte fördärvat av oss turister. Inte än iaf...

 
2021-10-06

av Richard1267 Easingwold, Storbritannien

Excellent Hotel

We've visited Anaxos several times before but this was our first stay at Christina's Gardens. We had walked past the hotel several times on previous visits and it always looked nice, so we decided to give it a try. The hotel is family run and the whole family are very welcoming to their guests. We were made to feel like old friends from the moment we arrived. The hotel consists of the main building, pool area and then several accommodation blocks dotted around the gardens. The whole place is kept extremely clean and tidy, and the gardens are very well cared for. The hotel is on the main road into Anaxos and only a short walk to the beach or to nearby restaurants and tavernas. It's mid-way between the two bakeries on the main road and there's also a supermarket a short distance away. The rooms are very clean and tidy. Ours was an upstairs room with a small balcony on the rear, overlooking the beach road and the main road. The front of the room faced towards the sea and provided some amazing sunsets. We had seen some negative reviews about Iggy, the owner of the hotel. Many people saying that he was very loud. He's actually a really great bloke if you bother to get to know him. Yes, he has a loud voice but he's a very larger than life character. We bumped into him on our second day while walking through the gardens. He sat down on a step and we chatted away for ages. He told us all about his hotel, his family and the guy that had been going there for over 50 visits. I think he was genuinely interested to hear what we thought of Anaxos and how his hotel compared to others that we had stayed at. I would recommend trying the food at the hotel. It may not be as cheap as some of the local restaurants but by British standards, it's still great value for money. The food is all prepared by Iggy's wife and it tastes amazing. Their daughters both work in the hotel and serve in the restaurant. The food is proper traditional Greek food, prepared to traditional recipes. Give it a try. We were so impressed by the hotel that we're already making plans to go back next summer.