Kundomdömen om Christinas and Eleftherias Garden

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 76 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Fina rum, härlig trädgård
-

Bekräftad gäst: 2023-05-28


8 av 10

+
Läget, hotellområde, mycket grönska, läget, personal
-
Dåligt drag på dusch och toalett

Bekräftad gäst: 2023-05-28


10 av 10

+
Den familjära känslan och att inget var omöjligt att lösa.
-

Bekräftad gäst: 2023-05-28


8 av 10

+
Den vackra trädgården
-
Ägaren visste inte vilket rum jag hade bokat och betalt för. Ville därför ge mig ett annat rum utan balkong. Dåligt av er Apollo att inte föra vidare till hotellet vad vi resenärer betalt för. Ytterligare tre resenärer hade samma problem som jag, (vad jag själv mötte). Oprofessionellt från er sida.

Bekräftad gäst: 2023-05-28


8 av 10

+
Läget och omgivningarna.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


7 av 10

+
Personalen och ägarna var verkligen toppen. Folk tror att huvudägaren är dum och arg på sina anställda då han är väldigt högljudd på rösten men han är bara rolig, snäll, skämtsam med sina anställda trots hög röst. Misstolkas pga att folk inte förstår språket. Han har snarare ett mycket varmt hjärta!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


10 av 10

+
Så trevlig familj som har stället. Jättefina omgivningar och väldigt välskött ställe.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


9 av 10

+
Anläggningen, maten och personalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


10 av 10

+
Den fantastiksa familjen som driver hotellet Rent och snyggt Dom gjorde allt för att vi skulle trivas. Iggy (mannen) i familjen har fått dåliga omdömen har vi sett ,för att han är högljud o upplevs som att han skäller på sina anstälda o sin familj Den upplevelsen fick inte vi Han är en personlighet med ett stort hjärta Sen att han låter högt må så vara :) men att han skäller ! Nej det intrycket fick inte vi som sagt .Vi reser gärna till baka o rekommenderar detta mysiga hotel till andra som verkligen gav oss ny energi .En underbar speciell o billig Grekiskafton bjöds det också på ,som var fantastisk Mycket mat och dans samt massor med glädje där familjen också deltog Har varit på många grekiska aftnar Men denna var helt out standing :)
-

Bekräftad gäst: 2022-09-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

66% av resenärerna rekommenderar

129 omdömen
Utmärkt
 
60
Väldigt bra
 
25
Bra
 
7
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2022-10-13

av liseeP3369PP Sverige

Toxisk stämning

Hotellägaren skrek och var löjligt högljudd flera gånger dagligen. Upplevde detta som ett sätt att vara på men det spred en rent ut sagt toxisk stämning på hotellområdet. Var man inte vaken strax innan åtta så fungerande han som en obehaglig väckarklocka som sen inte slutade. Han skällde utöver detta ut sin personal ett par gånger, höll på i en kvart ena gången, rasande. Detta precis utanför mitt fönster vilket var obehagligt. Försökte säga till lite försiktigt och blev då hånad och förlöjligad inför hans anställda. Kändes ganska bisarrt. Detta förstörde faktiskt delvis min semester, på en annars väldigt fin plats.

 
2022-10-10

av AnneHagfors Hagfors

Trevligt hotell i vacker trädgård

Vi bodde på detta hotell sista veckan det var öppet på säsongen. Ett hotell som drevs av en familj. Rent och fräscht om än lite slitna rum/ lägenhet. Litet och trångt badrum. Mycket enkel köksutrustning. Litet poolområde där ägaren hade lite regler om dusch innan bad etc. Vi testade inte poolen då den kändes riktigt kall. Hotellet har bra läge i byn och en kort promenad till havet. Frukosten var ok. Kostade 7 euro/dag om man åt hela veckan. Smörgåspaketet vi fick vid avresan var dock inte värt 7 euro. Maten i restaurangen var god och vällagad. Familjen var trevlig och såg till att vi som gäster hade en bra vistelse.

 
2022-06-13

av Robert E Uppsala, Sverige

Fint ställe men mycket jobbig ägare!

Fint och välskött trestjärnigt hotell, trevliga standard rum och trevligt poolområde, ligger 250-300 meter från stranden. Vi åkte med Apollo och bodde där mellan 7/6-12/6. Tyvärr är hotellägaren är en skrikig typ som hörs på en kilometers håll. Vid ankomsten håller han ett tal som mest liknar en predikan. Han har två döttrar som arbetar i hotellet, både i receptionen och som servitris. Den ena dottern måste definitiv gå på en charmkurs. Hon är mycket trevlig så länge man inte ifrågasätter något för då blir hon arg och väldigt otrevlig. AC kostar 5 E/dag, frukost 6 E/dag/person. Kvitton lämnas ogärna ut, man måste tjata och då blir den nämnda dottern otrevlig. Den 1 januari 2018 infördes ny obligatorisk turistskatt i Grekland och beräknas på antalet hotellstjärnor och varierar mellan 0,5 euro och 4 euro per natt. Skatten gäller bara per hotellrum och natt och betalas på plats (det är inte inkluderad i priset via i vårt fall Apollo), det ska framgå av kvittot att det avser denna skatt dock utan lokal moms (ingen moms på skatten). Den betalas vid in- eller utcheckning och utöver det pris man fick vid bokningen. Christina's Gardens är ett trestjärnigt hotell och skatten blir 1,50 E/natt/rum och betalas dagen innan utcheckning, för 7 dagar blir det 10,50 E. Ägaren vägrar att skriva ut kvitto, och dottern sa: ”I put the value in the computer and send it directly to the government”. Vi stod på oss och hon skrev på en lös papperslapp, det var kvittot vi fick (vi har kvar kvittot med oss). Det är alltså lögn, kvittot för skatten måste utfärdas och det skall tydligt och klart framgår vad det avses. De flesta kvitton som utfärdas på Christina's Gardens är handskrivna kvitton, ej maskinskrivna kvitton vilket numera är obligatoriskt i Grekland. Det var en väldigt obehaglig stämning dagen före utcheckningen då dottern vägrade att utfärda kvitto på turistskatten. Hon har heller utfärdat kvitto för AC (35 E för en vecka). Frukosten (6 E/dag/person) köptes för två personer, totalt 84 E för en vecka, vi fick tjata för att få kvitto (maskinskrivet kvitto). Tyvärr ägnar ägaren och sin familj åt utbred skattefusk, t o m ”turistskatten” (1,5 E/natt/rum) är en del av fuskandet. Det är osolidariskt och tragiskt att skattepengar inte kommer till den grekiska statskassan.

 
2021-10-08

av BossigaBosse2 Lund, Sverige

Trevlig restaurang med trevlig personal och bra priser och givetvis jättegott

Ett trevlig restaurang med trevlig personal som både hämtade och lämnade vid hotellet. Maten grekisk och mycket välsmakande. Nog de bästa priserna på denna sida av ön. 5 stycken rätter till 3 personer räckte till lunch dagen efter. Ska absolut dit igen.

 
2021-07-27

av Malin A Oskarshamn, Sverige

Familjärt, välkomnande, trevligt, lugn och ro. God mat och goda drinkar serverades på hotellet. Rummen var fräscha men lite hård

Mycket trevligt, genuint ställe. Inte så mycket turister. Vänliga ägare och mysig atmosfär. Mycket lugn o ro. Familjeägt hotell med trevliga personer. Hyr gärna vespa eller bil för att ta dig runt och utforska ön. Fråga gärna ägarna om tips.